Πολλές φορές το να νιώθεις την αγάπη του άλλου - και ειδικά του ατόμου που αγαπάς κι εσύ - μπορεί να αποδειχτεί το καλύτερο όπλο απέναντι στις ανασφάλειες και την αβεβαιότητα που νιώθεις. Απόλαυσε την αγάπη και τα συναισθήματα που σου δημιουργεί το άτομο που είσαι μαζί και μη χάνεις το χρόνο σου με περιττές ερωτήσεις. Νιώθεις πως το αγόρι σου σε αγαπάει και σε νοιάζεται, τότε ποιος ο λόγος να ρωτήσεις κάτι από τα παρακάτω;

1. Μ' αγαπάς; Μην τον βάζεις να το επαναλαμβάνει διαρκώς γιατί θα χάσει την αξία του και δε θα σε συγκινεί το ίδιο αν το ακούς 500 φορές τη μέρα. Καλύτερα να στο λέει αυτός όποτε το νιώθει και να μη χαλάς τον αυθορμητισμό του.

2. Σε κάνω χαρούμενο; Ε τι ρωτάς κι εσύ; Είστε μαζί και περνάτε καλά, αυτό τον κάνει χαρούμενο και η διαρκής χαρά τον κάνει (τρισ)ευτυχισμένο. Ναι τον κάνεις χαρούμενο, ναι τον κάνεις ευτυχισμένο, ναι τον κάνεις να περπατάει στο δρόμο και να χαζογελάει διαρκώς μόνος του.

3. Σου αξίζω; Να ορίστε, αυτά τα υπαρξιακά σου να μη σε έπιαναν και όλα θα ήταν καλύτερα.

4. Έχουμε μέλλον; Αυτό δεν το ξέρει κανείς και δεν εξαρτάται κι από το αν σε αγαπάει ή όχι, μπορεί να αγαπιέστε πολύ αλλά να μη μείνετε για πάντα μαζί.

5. Σ' ενδιαφέρει το παρελθόν μου; Μην τα σκαλίζεις μωρέ αυτά, γυρεύοντας πας. Αν τον ενδιαφέρει θα σε ρωτήσει, αν όχι μην προκαλείς την τύχη σου.

6. Είμαι αυτό που έψαχνες; Είσαι δεν είσαι, δεν έχει σημασία. Το ότι σ' αγαπάει δείχνει είτε ότι είσαι είτε ότι ακόμη κι αν δεν ήσουν ... τελικά έγινες.

7. Πόσο σε νοιάζουν τα μειονεκτήματά μου; Όσο σε νοιάζουν και τα δικά του, θα προτιμούσες να μην υπήρχαν αλλά εφόσον είναι εδώ, ζεις μ' αυτά. 

8. Είμαι η καλύτερη κοπέλα που είχες μέχρι τώρα; Υποθέτω πως αν δεν πει ναι τον περιμένει μαρτύριο. Σου έχω ξαναπεί, μην κάνεις ερωτήσεις των οποίων την απάντηση δεν είσαι έτοιμη ν' ακούσεις. Και πάλι όμως, είναι από αυτές τις ερωτήσεις που ο άλλος θα σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις είτε από ειλικρίνεια - επειδή έτσι είναι είτε από ευγένεια - επειδή θα φοβάται για τη ζωή του.

9. Με θαυμάζεις; Αν δε σε θαύμαζε, δε θα ήταν μαζί σου. Ο θαυμασμός είναι από τα βασικά μυστικά συστατικά μιας σχέσης, αν δεν υπάρχει θα φανεί.

10. Σου αρέσω; Γίνεται να είναι μαζί σου, να σε αγαπάει, να σε θέλει, να, να, να, να, χωρίς να του αρέσεις; Κι αν θες ντε και καλά να σου πει πόσο του αρέσεις, βάλε τα δυνατά σου να κερδίσεις το κοπλιμέντο χωρίς να το ζητήσεις.

11. Βαριέσαι να ακούς όσα δε θέλουν να ακούν οι άλλοι; Εννοείς για την άσχημη σου μέρα στη σχολή, για το κολιέ που έσπασε ή για εκείνο το επιχειρηματικό σου σχέδιο; Ακόμη και να βαριέται, δε θα χορταίνει να σε ακούει να μιλάς. Έρωτας, αγάπη, συννεφάκια ροζ, αυτά είναι η αιτία.

12. Θα συνεχίσεις να με αγαπάς; Ούτε αυτό μπορεί να το ξέρει κανείς, μην το πολυψάχνεις αυτό με την αγάπη, κανείς δεν ξέρει να σου πει από πριν την εξέλιξη που θα έχει και ίσως να είναι και καλύτερα έτσι. Πολύ καλύτερα.