Μην πας μακριά...Το καλοκαίρι θεωρείται η πιο ανάλαφρη εποχή του χρόνου και άγχη ή περιττά βάρη δεν κολλάνε. Είναι η περίοδος που θέλεις να κάνεις τα μπάνια σου και να διαβάσεις το βιβλίο σου ανέμελη στην παραλία χωρίς επιπλοκές... Μία σχέση, με όλο το φορτίο της ευθύνης που συνεπάγεται, δεν έχει χώρο στα πλάνα σου και ακολουθούν 5 σοβαρά επιχειρήματα που θα σου το επιβεβαιώσουν.

1. Διακοπές με φίλους

Οι διακοπές με τους φίλους μας, όπως και να 'χει, διαφέρουν κατά πολύ, και σε πολλά, από τις διακοπές με την σχέση σου. Από την ξεγνοιασιά στην παραλία μέχρι το γρήγορο φαγητό στο χέρι και το δροσερό μοχίτο το βράδυ σε  ένα στενό κάποιου νησιού, όλα είναι αλλιώς! Με μια παρέα συλλέγεις αναμνήσεις και δυναμώνεις τους δεσμούς. Ποια, λοιπόν δεν έχει διάθεση και χρόνο για να χαλαρώσει πραγματικά με αυτό το team; 

 

2. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις

Όταν δεν υπάρχει σχέση, αυτομάτως δεν υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις. Τι εννοούμε; Δεν σε απασχολεί τι κάνει ο άλλος με την δική του παρέα, δεν δίνεις λογαριασμό όταν αργήσεις στο κλαμπ, γίνεσαι όσο κοινωνική θέλεις και ανεβάζεις στα social ό,τι τραβάει η ψυχή σου.... Όταν είσαι single, ειδικά το καλοκαίρι, γλυτώνεις από πολλές δεύτερες σκέψεις που θα σε κάνουν να μην ευχαριστηθείς τίποτα απ' όσα σου προσφέρει αυτή η εποχή.

 

3. No phone

Ένας άγραφος κανόνας σε μια σχέση είναι ότι αυτόματα αναπτύσσεις ένα είδος μόνιμης σχέσης και με το κινητό σου. Το κινητό αποτελεί το πιο γρήγορο και εύκολο μέσο εντοπισμού, τσακωμού και συμφιλίωσης .Μέσα από αυτό μπορείς να πετύχεις εξίσου καλά και τα τρία με αποτέλεσμα να γίνεται η προέκταση του χεριού σου και να μην απολαμβάνεις τίποτα χωρίς αυτό! Μάντεψε, λοιπόν! Ως single, η συσκευή του κινητού σου θα μείνει σε μιαν άκρη και δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου στην καλοκαιρινή σου φιέστα!

 

4. Τύψεις

Εγώ θα σου θέσω ένα ερώτημα: Δικαιούσαι μια εβδομάδα άδεια από τη δουλειά σου κι έχεις ανάγκη από διακοπές με τους φίλους σου. Δεν θα νιώσεις τύψεις απέναντι στον σύντροφό σου; Ε, ναι, λοιπόν, θα νιώσεις. Αν, όμως, είσαι single, δεν υπάρχει καν η έννοια των τύψεων! Σκέψου το σοβαρά! 

 

5. Καλοκαιρινοί έρωτες

Η αλήθεια είναι πως οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Ο ρομαντισμός που απλά υπάρχει στον αέρα. το ζεστό αεράκι, η σέξι μυρωδιά του ηλιοκαμένου δέρματος και η διάχυτη αλμύρα φέρνουν αμέσως μια ερωτική διάθεση στην ατμόσφαιρα. Οι άμυνες καταρρίπτονται και το καλοκαίρι ξεκινά να κάνει τη δουλειά του... Ποιος θέλει σε εκείνη την φάση να είναι δεσμευμένος;