Πας κάπου χωρίς την μάσκα σου; Εμείς αλλά και όλος ο πλανήτης την έχουμε μετατρέψει σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Πρόκειται για ένα διαφορετικό αξεσουάρ, από όλα τα άλλα, αφού πρωταρχικός σκοπός του είναι να μας κρατάει ασφαλείς και προστατευμένες.

Κάθε μέρα, με ό,τι επιλέξουμε να φορέσουμε, γνωρίζουμε πως θα χρειαστεί να κάνουμε αυτήν την προσθήκη, η οποία κυκλοφορεί σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και υφάσματα.

Με ποιον τρόπο όμως επιλέγουν να την συνδυάζουν οι celebrities,τον τελευταίο καιρό;

 

Bella Hadid

Το μοντέλο που φημίζεται για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, έχει αποδείξει ότι μπορεί να στηρίξει όλα τα στυλ, από τα πιο casual μέχρι και τα πιο επίσημα. Ο φακός την εντόπισε να κάνει την βόλτα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, έχοντας υιοθετήσει ένα άνετο look με αθλητικά και φαρδύ παντελόνι. Εκτός από την προσθήκη της μάσκας, δεν έχει διστάσει να χρησιμοποιήσει καπέλο, γυαλιά και σκουλαρίκια.

 

Vanessa Hudgens

Είναι συνεπής και κρατάει όλο το στυλ της απλό - από την μάσκα μέχρι και τα ρούχα. Φοράει τζιν παντελόνι, μονόχρωμα cropped t-shirt και μαύρα μποτάκια. Επιπλέον, η ίδια δεν παραλείπει να τονίσει ιδιαίτερα την σημασία της μάσκας συνιστώντας στους followers της να τη φοράνε, αναγράφοντας στην περιγραφή του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram: "Wear a mask".

 

Kaia Gerber

Το νεαρό μοντέλο, που έχει κάνει μεγάλα βήματα στον χώρο της μόδας, συνδυάζει και αυτή χρωματικά τη μάσκα με το καπέλο και την μπλούζα της, ένοντας συνεπής στο χαλαρό athleisure look. 

 

Irina Shayk

Με έντονη αίσθηση του στυλ πάντα, ξεχωρίζει, σίγουρα, στα σύνολα με μάσκα. Και αυτό, γιατί έχει επιλέξει να συνδυάσει τα συγκεκριμένα ρούχα της με μια ιδιάιτερη μαυρόασπρη μάσκα, η οποία κάνει αντίθεση με την τσάντα της και απογειώνεται με την προσθήκη του εντυπωσιακού vintage δερμάτινου παλτού.

 

Natalia Vodianova

Ένα πολύ κομψό total- black σύνολο που τονίζεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη της μαύρης μάσκας. Πολύ δυνατή σε κάθε εμφάνισή της, γνωρίζει να χειριστεί ακόμα και την προσθήκη της μάσκας στις εμφανίσεις της. 

 

Kendall Jenner

Την τιμητική του έχει και το total white σύνολο, το οποίο φορέθηκε από την Κένταλ σε συνδυασμό με μαύρα παπούτσια και μπεζ μάσκα στο χρώμα της άμμου.

 

Elsa Hoskelsa

Δεν δείχνει πανέμορφη μέσα στην άσπρη φόρμα και την καμπαρτίνα της, ενώ κάνει βόλτα, κρατώντας τον χυμό της; Perfect 10!