Μιας και τα λέμε τόσο ωραία και ανοιχτά μεταξύ μας μπορούμε να κάνουμε άλλη μια παραδοχή. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην γίνεται σαν 5χρονο χαζοχαρούμενο μόλις μπαίνει σε μια νέα σχέση με αυτόν/αυτήν που θέλει. Ακόμα κι αν έχεις αικιού 180, στον έρωτα είσαι το ίδιο «χαζός» με όλους. Και κάνεις όλα εκείνα τα κλισέ που δίνουν ένα χτύπημα στα περί μοναδικότητας του κάθε ένα από εμάς. Είναι όμως από τα κλισέ που δεν τα έχεις στην ζωή σου νιώθεις μια τρύπα στην καρδιά, ένα κενό σημείο που λέει και ο Οικονομόπουλος. Ύστερα από ενδελεχή έρευνα και παρατήρηση κατέληξα στα εξής για την συμπεριφορά σου όταν μπαίνεις σε μια νέα σχέση

1.Δεν κλείνεις το τηλέφωνο αν δεν περάσει ένα 10λεπτό τουλάχιστον από τη στιγμή που λέτε «φιλιά, θα μιλήσουμε αργότερα». Κι αυτό γιατί αν το κλείσεις αμέσως, μετά τι θα ακολουθήσει; Θα είσαι αυτή που κοιμάται μόλις τελειώσει το σεξ; «Όχι εσύ κλείσε. Εντάξει κλείνω…Ούτε εσύ το έκλεισες. Όχι εσύ κλείσε. Εσύ κλείσε». Ρείτσελ κούκλα μου πάρε το τηλέφωνο και κλείστο εσύ.

2. Μιλάς μπεμπεκίστικα. Αυτό ομολογώ ότι δεν το καταλαβαίνω και δεν μπορεί και να εξηγηθεί. Η φάση είναι «έλα μωράκι μου, τι κάνει;» και άλλα τέτοια.

3. Η ευγένεια σου τσακίζει κόκαλα. Έχεις τέτοια καλοσύνη μέσα σου που φέρεσαι στους πάντες με τόση ευγένεια σαν τον Χριστό που γύρισε το μάγουλο όταν τον χαστούκισαν. Επίσης έχεις ένα ανεξήγητο χαμόγελο καρφωμένο στο στόμα σου. Ούτε ο Τζόκερ να ήσουν.

Being more polite than you've been since you were in elementary school.

4. Αρχίζεις να ετοιμάζεσαι για το ραντεβού σας δύο ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα συνάντησης. Δίνεις έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια γιατί θες να είσαι τέλεια για εκείνον. Ξύρισμα; Τσεκ. Άρωμα; Τσεκ. Πους απ σουτιέν; Τσεκ.

19 Things Everyone In A New Relationship Is Guilty Of Doing

5. Τα μηνύματα που του στέλνεις ξεπερνούν τον στρατό του Λεωνίδα σε αριθμό και περνούν από τριπλό έλεγχο, αξονική, ακτινογραφία, ακτίνες Χ και από το μηχάνημα για ανίχνευση μετάλλων.

19 Things Everyone In A New Relationship Is Guilty Of Doing

6. Σημειώνεις στο ημερολόγιο τις πρώτες σας φορές. Την πρώτη φορά που τον είδες. Την πρώτη φορά που μιλήσατε. Το πρώτο σας φιλί. Το πρώτο σας βράδυ. Εννοείται πως μετά από ένα και δύο χρόνια θα τα θυμάσαι χωρίς να κοιτάς ημερολόγιο. Τα σημειώνεις για εκείνον.

19 Things Everyone In A New Relationship Is Guilty Of Doing

7. Του ζητάς να αλλάξει το στάτους στο Facebook. Αν και αυτό για κάθε άντρα είναι κόκκινη ζώνη, το κάνει χωρίς σκέψη γιατί σε γουστάρει πολύ.

8. Ποστάρεις συνεχώς φωτογραφίες σας και τον κάνεις και tag. Αν δεν φαίνεστε οι δυο σας στις φώτο τραβάς μόνο εκείνον και γράφεις «my man» ή φωτογραφίζεις αυτά που τρώτε και πίνετε μαζί.

9. Προτείνεις άκυρα θέματα συζήτησης για να μην τελειώσει η κουβέντα. Είτε στο τηλέφωνο είτε τετ-α-τετ.  «Ποια είναι η γνώμη σου για την Γαλάζια Περίοδο του Πικάσο και τον κυβισμό του στις Δεσποινίδες της Αβινιόν;». Ντόοοοινγκ

19 Things Everyone In A New Relationship Is Guilty Of Doing

10. Οι λέξεις αποτελούν απλώς ένα διάλειμμα μεταξύ των φιλιών σας.Σλουρπ σλουρπ

19 Things Everyone In A New Relationship Is Guilty Of Doing

11. Σεξ χωρίς σταματημό. Σεξ οπουδήποτε. Σε δημόσια μέρη, σε ξενοδοχείο, στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.