Μεταξύ μας (τώρα που δεν μας διαβάζει κανείς), όλες λίγο πολύ έχουμε ονειρευτεί τον πρίγκιπά μας. Ναι ναι και εσύ εκεί η φεμινίστρια το έχεις κάνει και ας μη το παραδέχεσαι. Άλλες τον θέλουν ξανθό, άλλες μελαχρινό (δεν θα τα χαλάσουμε εκεί), όλες όμως περιμένουμε πώς και πώς τη στιγμή που θα εμφανιστεί με το άσπρο του άλογο (εδώ θα τα χαλάσουμε- το άλογο πρέπει να είναι άσπρο) και θα μας διεκδικήσει. Ποιός είναι όμως αυτός ο πρίγκιπας; Πώς μοιάζει; Πότε θα εμφανιστεί;

Δυστυχώς, όλα αυτά τα ερωτήματα δεν μπορούμε να τα απαντήσουμε. Το σίγουρο είναι, πως για κάθε κοπέλα είναι διαφορετικός (ευτυχώς γιατί θα μαλλιοτραβηχτούμε). Είναι ο πρίγκιπάς μας, ο δικός μας προσωπικός πρίγκιπας και όλοι οι άνδρες που συναντάμε στη ζωή μας, μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτόν. Πώς? Διότι μας βοηθάνε να τον σκιαγραφήσουμε. Όλες αυτές οι εμπειρίες μας δείχνουν, πώς θέλουμε να είναι ο σύντροφος μας και ποιά χαρακτηριστικά δεν θα θέλαμε να έχει. Όλα είναι στη ζωή και σίγουρα όλα είναι επιλογές μας. Μόνο καλό μας κάνουν και πραγματικά μας βοηθούν να εξελισσόμαστε.

Έτσι, λοιπόν, όταν εμφανιστεί (γιατί ναι, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα εμφανιστεί), τότε θα το καταλάβετε αμέσως. Η στιγμή θα είναι τόσο έντονη και μαγική και ένα νέο, υπέροχο κεφάλαιο θα ξεκινά στη ζωή σας. Συμβουλή: να έχετε υπομονή και επιμονή και πάντα περιποιημένο πεντικιούρ για να είστε έτοιμες να φορέσετε το γοβάκι.

Υ.Γ. Όταν με το καλό τον βρείτε και παντρευτείτε, μη ξεχάσετε να με προσκαλέσετε. Ευχαριστώ.