Ο καθένας ξεκινά τη φοιτητική ζωή του παίρνοντας κάποιες αποφάσεις για το μέλλον του. Τις περισσότερες φορές αποφασίζουμε να ζήσουμε σαν ελεύθερα πουλιά, single, χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς, αποκτώντας μόνο εμπειρίες. Στην παρούσα φάση, όλοι θέλουμε να μείνουμε ανενόχλητοι χωρίς σκοτούρες και ζήλιες στο κεφάλι και να γνωρίζουμε συνεχώς καινούργια άτομα χωρίς να ξέρουμε πού θα καταλήξουν αυτές οι γνωριμίες.

Τα παραπάνω "θέλω" είναι εύκολο να μας παρασύρουν σε μία η παραπάνω παρόμοιες εμπειρίες, όπως αυτές που ακολουθούν. Έτσι οι παρακάτω 5 καταστάσεις μας φέρνουν πολλές μνήμες:

 

1. Μέχρι να γδυθείς, θα έχω φτάσει!

Σαν φοιτητές περάσαμε όλοι από μία παρόμοια κατάσταση. Είναι σαν μία άτυπη συμφωνία με την οποία καταλήγουμε ότι η μόνη σχέση που ζητάει ο ένας από τον άλλον είναι η ερωτική. Ούτε ταμπέλες, ούτε μηνύματα, ούτε τίποτα. Τόσο ξεκάθαρα και τόσο απλά. Σε αυτή τη φάση η καλοπέρασή μας μας ενδιαφέρει περισσότερο από τα συναισθήματα.

 

2. Ο/Η πρώην που δεν λέει να το τελειώσετε...

Οι δρόμοι μας έχουν χωρίσει εδώ και καιρό αλλά απ' ό,τι φαίνεται μόνο οι δρόμοι. Κρατάμε ακόμα επαφές, ανταλλάσσουμε τα νέα μας σαν δύο φιλαράκια και κανένας δεν προχωράει παρακάτω καθώς υπάρχουν και οι απαιτούμενες τύψεις στη μέση. Η μόνη λύση στην όλη κατάσταση είναι ή να τα ξαναβρούμε ή να κόψουμε μια και καλή επαφές για να προχωρήσει ο καθένας στη ζωή του.

 

3. Το friendzone το καλό!

Έχουμε αναπτύξει μία πολύ σταθερή φιλία... Ξέρει ο καθένας τα ελαττώματα και τις συνήθειες του άλλου σε τέτοιον βαθμό που μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλάβουμε τι σκέφτεται ο άλλος. Βέβαια, στα φιλικά μπήκαν τα καλύτερα γκολ .Σίγουρα κάποιος από τους δύο, αν όχι και οι δύο, έχουμε σκεφτεί ότι θα μπορούσαμε να είμαστε σε μία ερωτική σχέση και κάπου εδώ ξεκινούν τα προβλήματα .Το κλειδί είναι να κρατήσουμε τις σκέψεις μας για εμάς και μόνο και να βάλουμεε τη φιλία μας σε πρώτη μοίρα.

 

4. Sexting και ξερό ψωμί.

Μία από τις πιο συχνές καταστάσεις που έχουμε βρεθεί στη φοιτητική ζωή είναι το sexting. Είτε αυτό είναι με το μελλοντικό μας αγόρι/ κορίτσι, είτε με κάποιο φλερτ, είτε ακόμα με κάποιον που μιλάμε στα social και ας μην τον/ την έχουμε συναντήσει από κοντά. Είναι μία πολύ κοινότυπη κατάσταση χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς αλλά όλες κατά βάθος πιστεύουμε ότι μπορεί μέσα από όλο αυτό να βρούμε και κοινά!

 

5.  Το φλερτ από τον συμφοιτητή/τρια μέχρι το delivery boy. 

 Βιώνουμε μία καινούργια φάση και η ανασφάλεια συνεχώς παραμονεύει .Το φλερτ, εκτός του ότι δεν είναι κακό, είναι και ένας τρόπος να νιώσουμε αποδεκτές. Έτσι ,χωρίς πολλά-πολλά, όπου μας δοθεί η ευκαιρία και όχι μόνο, ξεκινάμε τα μαγικά μας. Και γιατί όχι; Μέσα από το παιχνίδι που λέγεται φλερτ μπορεί και κάτι να προκύψει στη συνέχεια.