Σαν άνθρωποι έχουμε την τάση να κάνουμε αρκετά λάθη, όμως υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα που κάνουμε συχνά εμείς οι γυναίκες όταν φλερτάρουμε με κάποιον. Οι άντρες ίσως να τα αντιλαμβάνονται καλύτερα την ώρα που τα κάνουμε, αλλά ήρθε η στιγμή να τα αναγνωρίσουμε κι εμείς οι ίδιες και να μην τα επαναλάβουμε την επόμενη φορά που θα μας αρέσει κάποιος: 

1. Nα το παίζεις αδιάφορη. 

Μπορεί μερικές φορές το να παριστάνεις την αδιάφορη να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να τον κάνει να κολλήσει μαζί σου, όμως υπάρχουν κι εκείνες οι φορές που μία τέτοια κίνηση αποτυγχάνει και τα πράγματα παίρνουν εντελώς διαφορετική τροπή από αυτή που περίμενες. Όταν προσποιείσαι πως δεν σε νοιάζει και πολύ και φέρεσαι άνετα, σαν να μην τρέχει τίποτα, κατά πάσα πιθανότητα του δίνεις την εντύπωση πως δεν ενδιαφέρεσαι και χάνει άδικα τον χρόνο του μαζί σου, επομένως καλύτερα να προχωρήσει ή να κοιτάξει αλλού. Επιπλέον, εάν καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου, θέλεις πραγματικά να είσαι με κάποιον που του αρέσεις μόνο όταν δεν του δείχνεις ενδιαφέρον; Στη θέση σου, θα απαντούσα ΟΧΙ! Γι' αυτό, εάν έχεις βάλει στο μάτι κάποιον και σου αρέσει πολύ, δεν είναι ντροπή να το παραδεχτείς. Απλά, δείξ'του το!

2. Να προσποιείσαι πως σου αρέσουν τα πράγματα που του αρέσουν.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει μία κοπέλα όταν φλερτάρει! Η ειλικρίνεια είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που κάθε άνθρωπος πρέπει να εκτιμά σ' έναν άλλο. Επομένως, δεν έχεις κανένα λόγο να πεις ψέματα για τις προτιμήσεις σου μόνο και μόνο για να του αρέσεις περισσότερο. Ένα κλασικό παράδειγμα (πιο κλισέ, πεθαίνεις) είναι τα μουσικά ακούσματα του καθενός. Τι κι αν αυτός ακούει ροκ κι εσύ ελληνικά ή το αντίθετο, από εκεί θα κριθεί το μέλλον της σχέσης σας; Τουλάχιστον αστείο. Επιπλέον, φαντάζομαι γνωρίζεις πως το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και στο τέλος θα βρεθείς σε δύσκολη θέση μη ξέροντας τι να απαντήσεις. Όταν λοιπόν σε ρωτήσει εάν έχεις ακούσει το τάδε συγκρότημα κι εσύ απαντήσεις «Ναι, είναι φοβεροί!», αυτομάτως θα κληθείς να απαντήσεις κι ερωτήσεις όπως «Ποιο είναι το καλύτερο τους τραγούδι;» ή «Ποια εμφάνιση τους σου άρεσε περισσότερο;». Αντί λοιπόν, να καείς στο YouTube ακούγοντας όλα τα τραγούδια τους για ξέρεις τι θα απαντήσεις, απλά υποστήριξε τις προτιμήσεις σου. Εάν δεν εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου και σε κατακρίνει, τότε ...τα φιλιά σου!

3. Να πίνεις τόσο σε σημείο να μην μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου.

Δεν αντιλέγω πως ένα ή δύο ποτήρια κρασί ή μερικά σφηνάκια μπορεί να σε χαλαρώσουν και να διώξουν τη νευρικότητα και την αμηχανία που νιώθεις, όμως όχι να φτάσεις στο σημείο να γίνεις λιάρδα και να σε μαζεύει ο άνθρωπος. Μετά μην απορείς γιατί δεν σε ξαναπήρε τηλέφωνο! 

4. Να τον ειρωνεύεσαι.

Μπορεί για εσένα το να ειρωνεύεσαι να αποτελεί τρόπο επικοινωνίας με τους υπόλοιπους (σε καταλαβαίνω απόλυτα), όμως δεν είναι κι η καλύτερη επιλογή όταν είσαι ακόμα στα πρώτα ραντεβού με κάποιον που σου αρέσει. Δεν σε γνωρίζει τόσο καλά για να καταλάβει το ύφος σου, να καταλάβει πως αστειεύεσαι. Επομένως διάφορα πειράγματα π.χ. για το ύψος του ή για κάποιο σημείο του σώματος του και κυρίως για κάτι που είναι ανασφαλής, κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει σε παρεξήγηση. Εάν πιστεύεις πως κάτι που θα αναφέρεις μπορεί και να τον προσβάλει, καλύτερα να μην το αναφέρεις καθόλου. Τουλάχιστον όχι μέχρι να περάσουν κάποιοι μήνες που θα είστε μαζί και πλέον θα έχει καταλάβει το στυλ σου. Για την ώρα, δεν μπορείς να πληγώνεις τα συναισθήματα του ή τον εγωισμό του και να περιμένεις να σε γουστάρει το ίδιο. 

5. Να του λες για άλλα άτομα που τους αρέσεις.

Μπορεί εσύ να προσπαθείς να του δείξεις με αυτόν τον τρόπο πως υπάρχουν αρκετοί άλλοι άντρες που ενδιαφέρονται για εσένα, αλλά αυτός είναι ο εκλεκτός της καρδιάς σου, ωστόσο δεν είναι και πολύ καλή ιδέα. Μπορεί στο μυαλό σου να φαντάζει σωστή η κίνηση να μοιραστείς «καυτές» πληροφορίες μαζί του, όταν όμως μιλάς, δεν υπολογίζεις έναν σημαντικό παράγοντα, τη νευρικότητα, η οποία δίνει μία εντελώς διαφορετική ερμηνεία στα λόγια σου και κατ' επέκταση λανθασμένη. Ενώ εσύ λοιπόν προσπαθείς να του δώσεις να καταλάβει πως υπάρχουν τόσοι που σε πολιορκούν, αλλά εσύ θες μόνο αυτόν και να τον κάνεις να συνειδητοποιήσει πόσο τυχερός είναι, κατά πάσα πιθανότητα εκείνος το εκλαμβάνει πως είναι ακόμα ένας από τη λίστα με τους άντρες που σου την πέφτουν και σου περνάει αδιάφορος. Γι' αυτό, είναι προτιμότερο να κρατάς τέτοιου είδους πληροφορίες για τον εαυτό σου!

6. Να γελάς ασταμάτητα ακόμα κι όταν τα αστεία του είναι αποτυχημένα.

Κατανοώ πως μπορεί να τον βρίσκεις αστείο και να απολαμβάνεις το χιούμορ του. Επιπλέον, όλες γνωρίζουμε πως οι άντρες το λατρεύουν όταν μία γυναίκα γελάει με τα αστεία τους. Έτσι, κάθε φορά που πετάει μία αστεία ατάκα, εσύ να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια. Μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα που είναι και χαριτωμένο. Όταν όμως αρχίζει να λέει κρυάδες, δεν είσαι αναγκασμένη να γελάσεις λες κι άκουσες το καλύτερο αστείο του κόσμου. Εκτός του ότι το ψεύτικο γέλιο από το πηγαίο κάνει μπαμ, με αυτόν τον τρόπο τον ενθαρρύνεις να πει κι άλλα τέτοια αποτυχημένα αστειάκια κι εσύ να προσπαθείς να γελάσεις ακόμα περισσότερο και στο τέλος ή που θα σε περάσει για τον Joker από τον Batman (όχι από τις ταινίες, από την σειρά). Μπορείς πολύ απλά να χαμογελάσεις και να του δείξεις πως δεν σε ενθουσίασε κι ιδιαίτερα αυτό που μόλις άκουσες. 

7. Να τον κατασκοπεύεις στα social media.

Υπάρχει μία λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να πατάς like σε διάφορες δημοσιεύσεις του και στο να πατάς like σε ΟΛΕΣ τις δημοσιεύσεις του, να κάνεις retweet τα tweets του και να σχολιάζεις όπου σχολιάζει λες και είσαι απελπισμένη θαυμάστρια. Εάν λοιπόν δεν θέλεις να τον τρομάξεις και να τον κάνεις να πιστεύει πως όλη μέρα βρίσκεσαι στο profile του και τον παρακολουθείς, καλύτερα να χαλαρώσεις και να πατάς likes ή να κάνεις σχόλια με φειδώ.

8. Να μην κάνεις καμία κίνηση και να παρακαλάς από μέσα σου να καταλάβει πως του αρέσεις. 

Με τον Πητ Παπαδάκο θέλεις να βγεις ραντεβού;

Πηγή: www.neopolis.gr