Η  ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και, σίγουρα, οι ερωτευμένοι θα την γιορτάσουν διαφορετικά, απ' ό,τι έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα.

Οι ρομαντικές εξορμήσεις και οι επισκέψεις σε κάποιο εστιατόριο θα αντικατασταθούν, όπως είναι φυσικό, από τη διαμονή στο σπίτι με πολλή προσοχή μεν αλλά και μεγαλύτερη ένταση του υπέροχου love spirit. 

Μην γκρινιάζεις, λοιπόν, για τη φετινή Valentine's Day του 2021 - εμείς σου παραθέτουμε 5 ιδέες για να τις μοιραστείς με το αγαπημένο σου αγόρι και να κάνεις τη συγκεκριμένη μέρα, όσο πιο ιδιαίτερη γίνεται.

Και ξέρεις κάτι; Θα την θυμάσαι για χρόνια! 

 

1. Φόρεσε το χρώμα του έρωτα

Παρόλο που θα μείνεις σπίτι, δεν χρειάζεται να φορέσεις τις καθιερωμένες σου πιτζάμες ή την αγαπημένη σου φόρμα. Επίλεξε ένα φόρεμα σε χρώμα κόκκινο, που ταιριάζει με την περίσταση. Διαφορετικά, διάλεξε ένα κόκκινο πουλόβερ και συνδύασέ το με ένα παντελόνι ή κολάν για να είσαι άνετη, ζεστή και γιορτινή.

 

 2. Διάλεξε ένα γιορτινό χτένισμα

Για να είσαι λαμπερή και να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου, διάλεξε να κάνεις στα μαλλιά σου κάτι διαφορετικό, από αυτό που συνηθίζεις κάθε μέρα. Μπορείς να τα κάνεις μπούκλες ή κυματιστά και να προσθέσεις ένα γιορτινό στοιχείο, όπως ένα κόκκινο αξεσουάρ ή σε ό,τι άλλο χρώμα σου αρέσει. Το κομμωτήριο δεν σου χρειάζεται. Μπορείς και μόνη σου στο σπίτι να τα καταφέρεις με ένα απλό σίδερο μαλλιών. 

 

3. Skin-care routine & make up

H περιποίηση του προσώπου σου, αυτή την ημέρα έχει μεγάλη σημασία. Κάνε τις μάσκες σου και βάλε τις κρέμες σου για να είσαι λαμπερή. Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να κάνεις ένα γιορτινό μακιγιάζ, παίρνοντας ιδέες από το διαδίκτυο, για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου.

 

4. Ο έρωτας… περνά από το στομάχι

Δοκίμασε τις μαγειρικές σου ικανότητες ή αν δεν έχεις τόση αυτοπεποίθηση στον χώρο της κουζίνας, ζήτησε βοήθεια από ένα κοντινό σου πρόσωπο ή ακόμα και από το ταίρι σου. Φτιάξε κάτι που να ταιριάζει με την ημέρα, όπως μία σπιτική pizza σε σχήμα καρδιάς ή ένα εύκολο γλυκό όπως είναι τα cupcakes.

 

5. Διακόσμησε τον χώρο σου

Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Στοιχεία όμως όπως τα αρωματικά κεριά και τα λουλούδια δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.