Το να περνάς λίγο χρόνο μόνη σου έχει και τα καλά του, μπορείς να γίνεις όσο περίεργη θέλεις και κανείς δε θα βρεθεί να σε κρίνει. Να ξέρεις, ότι αυτά που κάνεις όταν είσαι μόνη σου ... δεν είσαι η μόνη που τα κάνει!

1. Χορευτικές φιγούρες μπροστά στον καθρέφτη σου - που ούτε μεθυσμένη δε θα της έκανες.

2. Τρως μερέντα ή μαρμελάδα από το βαζάκι μέσα στο βράδυ ενώ έχεις χωθεί ολόκληρη σχεδόν μέσα στο ψυγείο - πολύ δελεαστικό, αλλά για καλή μου τύχη έχει χαλάσει το φωτάκι στο δικό μου ψυγείο.

3. Καταφέρνεις να φας μια πίτσα μόνη σου - ναι αυτή την οικογενειακή. Όταν βγαίνεις με το αγόρι σου, για κάποιο λόγο βαρυστομαχιάζεις με το 1,5 κομμάτι.

4.  Συνομιλία με την τηλεόραση και τον αγαπημένο σου πρωταγωνιστή. Είτε να φωνάζεις προκειμένου να τον σώσεις από την παγίδα, είτε να ξεκινάς ολόκληρο μονόλογο. Αν σου απαντήσει κιόλας, ξεκίνα να ανησυχείς.

5. Έλεγχος καθαριότητας. Τι εννοώ; Να μυρίζεις τη μπλούζα σου ή τα μαλλιά σου για να δεις αν όντως μυρίζουν ωραία. Αν όχι, θέλω να πιστεύω ότι δε θα βγεις έτσι έξω.

6. Το ξέρουμε ότι βάφεσαι σαν καρνάβαλος και δοκιμάζεις ακραίους συνδυασμούς στο μακιγιάζ! Τόλμα να βγεις έτσι έξω..

7.  Stalking σε όσα αγόρια σου άρεσαν από το νηπιαγωγείο μέχρι σήμερα - όχι ότι σε καίει για το τι κάνουν στο facebook και γενικότερα, αλλά κουβέντα να γίνεται!

8. Συνομιλείς με τους φίλους σου ενώ είσαι στην τουαλέτα - σε τέτοια εκτίμηση έχεις τις κουβέντες σας λοιπόν;

9. Υπερβολική προσπάθεια να χωρέσεις σ' εκείνο το παντελόνι που ξέρεις ότι δε σου κάνει πια (κι ας ρουφιέσαι όλο το βράδυ!).

10. Γυμναστική μέσα στο δωμάτιο σου μ' εκείνο το απαίσιο μπλουζάκι, χωρίς μακιγιάζ, με τα μαλλιά πιασμένα κότσο - δε θα βγάλεις σέλφι έτσι να φανταστώ ε;

11. Κλάμα είτε με λόγο είτε χωρίς, σ' εκείνο το ρομαντικό τραγουδάκι που ακούς στο repeat!

12. Τσεκάρεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη για να εντοπίσεις ατέλειες και να δεις πως φαίνεσαι στους άλλους, ειδικά το καλοκαίρι με το μαγιώ σου.

13. Σπυράκια και τα σχετικά, ναι το ξέρουμε ότι απολαμβάνεις να τα σπας μπροστά στον καθρέφτη.