Τα Παιδικά Χωριά SOS μας καλούν να στηρίξουμε το πολύτιμο έργο τους και να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα, επιλέγοντας δώρα για τους αγαπημένους μας στο  Εορταστικό 3ημερο Bazaar στο μετρό του Συντάγματος, βοηθώντας με τις αγορές μας, κάθε παιδί να μεγαλώσει με αγάπη σεβασμό και ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, μέχρι και την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, τα Παιδικά Χωριά SOS θα πραγματοποιήσουν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar τους στην κεντρική αίθουσα του μετρό στο Σύνταγμα, από τις 9:00 μέχρι τις 21:00. Εκεί, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές του και να επιλέξει τα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ τα έσοδα θα βοηθήσουν τα παιδιά που υποστηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα. Στο φετινό bazaar, θα βρούμε παιχνίδια, βιβλία και λαχταριστά γλυκίσματα, αλλά και χριστουγεννιάτικα είδη, όπως ξύλινα διακοσμητικά, γούρια για τη νέα χρονιά και μοναδικά στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Παράλληλα, στο 3ημερο αγάπης των Παιδικών Χωριών SOS, θα ταξιδέψουμε μουσικά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και νότες, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη gospel χορωδία του πολυβραβευμένου Philipp Weiss, τη Δευτερά 27 Νοεμβρίου, στις 19:00 και στις 20:00, ενώ την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 18:00, το γυναικείο χορωδιακό σύνολο chórεs, της Μαρίνας Σάττι, θα μας μεταφέρει, με το δικό του μοναδικό τρόπο, στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων. 

Τα Παιδικά Χωριά SOS, εκτός από το Εορταστικό Bazaar, μας καλούν να ανακαλύψουμε στο eshop τους και αλλά διακοσμητικά και χρηστικά χριστουγεννιάτικα αντικείμενα, όπως κούπες, σετ αρωματικών χώρου, κεριά και είδη deco, δημιουργώντας μια παραμυθένια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για όλο το σπίτι.

Η στήριξη όλων μας είναι πολύτιμη.

Με κάθε μικρή ή μεγάλη αγορά, βοηθάμε τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα. Ας κάνουμε αυτές τις γιορτές ένα όμορφο δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα και ας μοιραστούμε τη δύναμη της αγάπης και της προσφοράς.

Φέτος τα Χριστούγεννα στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

@sosvillagesgr #sosvillagesgr #nochildlone