Για μία ακόμη χρονιά, η Max Factor ενώνει τις δυνάμεις της με την παγκόσμια εκστρατεία του κινήματος Movember δηλώνοντας δυναμικά παρούσα στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση υπέρ της ανδρικής υγείας.

Το κίνημα Movember έχει καθιερωθεί ετησίως ως μία παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου - μήνας αφιερωμένος πλέον στην έγκαιρη ενημέρωση και πρόληψη ανδρικών παθήσεων. Για μια ακόμη χρονιά χρησιμοποιώντας το μουστάκι ως το σύμβολο του κινήματος (Movember>: moustache + November), η Max Factor μας καλεί να συμμετέχουμε όλοι στο Movember Challenge με ένα και μόνο στόχο: Να αλλάξουμε το «πρόσωπο» της ανδρικής υγείας.

Για τους άνδρες που συμμετέχουν στο Movember Challenge αποτελεί πλέον παράδοση να ξυρίζονται την πρώτη ημέρα του μήνα κι ύστερα να αφήνουν μουστάκι ως ένδειξη υποστήριξης του κινήματος. Οι γυναίκες, όμως, που επιθυμούν να γίνουν αρωγοί του μηνύματος στηρίζοντας τους άνδρες, έχουν δυνατό σύμμαχο τη Max Factor, το διαχρονικά αγαπημένο beauty brand που έβαλε το makeup στην καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας, δίνοντάς της τα εργαλεία για να αναδείξει τον πιο λαμπερό εαυτό της.


Αυτό το Νοέμβριο, η Max Factor ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να χρησιμοποιήσουν τα εμβληματικά της προϊόντα για καλό σκοπό με τον εξής τρόπο: Να ζωγραφίσουν ένα μουστάκι στο πρόσωπο ή στο χέρι, να τραβήξουν φωτογραφία και να την αναρτήσουν στα Social Media με το hashtag #MaxFactorsupportsMovember.

Ας «φορέσουμε», λοιπόν, όλοι τα μουστάκια μας- ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας και ας αγκαλιάσουμε μαζί με τη Max Factor, όχι μόνο τους άνδρες που αγαπάμε, αλλά και μία σπουδαία εκστρατεία που μας αφορά όλους!