Η Samsung Electronics Hellas, υποστήριξε για μία ακόμη χρονιά, ως Χορηγός Τεχνολογίας, τη μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στη χώρα. Η εκδήλωση, που συμπληρώνει φέτος τα 10 χρόνια διοργάνωσης, προσέφερε άφθονα τουρνουά gaming, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα acts καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Οι επισκέπτες του GAMEATHLON είχαν και φέτος την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα νέα προϊόντα της Samsung που εξασφαλίζουν απρόσκοπτη εμπειρία gaming για όλους. Το Galaxy S23 Ultra έχει μπαταρία που διαρκεί για ώρες, αλλά και τον κατάλληλο επεξεργαστή, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν ατελείωτες ώρες gaming και streaming. Επιπλέον, η νέα γενιά αναδιπλούμενων smartphones Galaxy Z Fold5 έχει εξοπλιστεί με το νέο επεξεργαστή Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform, τον πιο ισχυρό επεξεργαστή σε Galaxy Foldables μέχρι σήμερα, που φέρνει ακόμα καλύτερα γραφικά, τεχνητή νοημοσύνη και εκπληκτικές αποδόσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ταυτόχρονα, στην εκδήλωση, οι Gamers είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα νέα gaming monitors της Samsung. Το Odyssey OLED G9 monitor, με διαγώνιο 49 ιντσών και καμπυλότητα 1800R, επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ευρείες οπτικές γωνίες, που ισοδυναμούν με δύο οθόνες QHD τοποθετημένες δίπλα-δίπλα. Ταυτόχρονα, ο απίστευτα γρήγορος χρόνος απόκρισης 0,03 ms (GtG) και ο ρυθμός ανανέωσης 240Hz προσφέρουν στους επίδοξους gamers ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. To Odyssey Ark gaming monitor έχει δημιουργηθεί, ώστε να κατακλύσει τις αισθήσεις των παικτών. Οι χρήστες μπορούν να περιστρέψουν κάθετα την οθόνη τους, μπαίνοντας στο Cockpit Mode, ενώ μπορούν παράλληλα να προσαρμόσουν το μέγεθος και την αναλογία της οθόνης, ώστε να απολαύσουν πολλαπλές πηγές περιεχομένου ταυτόχρονα, με ένα άγγιγμα στο Ark Dial.

Επιπλέον, στο booth της Samsung, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τις ναυαρχίδες της εταιρείας στον τομέα των τηλεοράσεων, Neo QLED 8K QN900C και OLED S95C, 75 και 77 ιντσών αντίστοιχα. Η Neo QLED 8K QN900C είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Quantum Matrix Technology Pro και επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης Neural Quantum Processor 8K, για να προσφέρει στους χρήστες εντυπωσιακή εικόνα 8Κ ανάλυσης με υψηλή αντίθεση και αληθοφανή χρώματα, για να μπορούν να διακρίνονται ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες. H OLED S95C προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία gaming στα 144Hz και σε 4Κ ανάλυση, ενώ με το σχεδιασμό Infinity One Design και το απίστευτα λεπτό προφίλ της, μπορεί να ταιριάζει στην αισθητική κάθε χώρου. Τέλος με το OLED panel, προσφέρει εντυπωσιακά βαθύ μαύρο, καθαρό λευκό και πλούσιο φάσμα έντονων χρωμάτων, χάρη στα αυτοφωτιζόμενα pixel της τεχνολογίας Quantum Dot.

Η Samsung δεσμεύεται για τη δημιουργία προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών. Από την καθημερινή ψυχαγωγία μέχρι και το ανταγωνιστικό gaming, οι κινητές συσκευές και οι τηλεοράσεις της Samsung έχουν σχεδιαστεί θέτοντας τις υψηλές επιδόσεις, την ταχύτητα και τις καθηλωτικές και «ζωντανές» εμπειρίες παιχνιδιού στο επίκεντρο.