Η CITRUS ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό τη δυνατότητα να εξερευνήσει τις μοναδικές γεύσεις της Χίου και να αποκτήσει αγαπημένα premium προϊόντα από παλιές λατρεμένες συνταγές μέχρι νέους γευστικούς πειρασμούς με ένα απλό κλικ.

Στο νέο e-shop της CITRUS, θα περιηγηθείτε με ιδιαίτερη ευκολία και θα ανακαλύψετε μια ποικιλία βραβευμένων προϊόντων που εκπροσωπούν την αυθεντική γεύση και την ποιότητα. Στις σελίδες μας θα βρείτε από παραδοσιακά αμυγδαλωτά, αλείμματα φρούτων, λουκούμια, μαρμελάδες, υποβρύχια και πίτες φρούτων μέχρι και αλμυρές προτάσεις όπως μουστάρδα Χιώτικου Μανταρινιού και σάλτσα ντομάτας με μέλι και αστεροειδή γλυκάνισο. Το e-shop προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Τα αρώματα, οι γεύσεις και οι εντυπωσιακές υφές της CITRUS, βρίσκονται πλέον ένα κλικ μακριά και προσκαλούν τον κόσμο να ανακαλύψει την εντυπωσιακή συλλογή κωδικών, να ενημερωθεί για τα συνεργαζόμενα καταστήματα και να απολαύσει τις αγαπημένες του γεύσεις από το άνετο περιβάλλον του σπιτιού του.

Γνωρίζεις την CITRUS;

Η CITRUS είναι μια Ελληνική οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008 και παράγει παραδοσιακά προϊόντα όπως μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, αμυγδαλωτά και άλλα εκλεκτά γλυκίσματα. Σε πολλά από αυτά θα γευτείτε το ιδιαίτερα αρωματικό και πολύτιμο Μανταρίνι Χίου που καλλιεργείται στον Κάμπο της Χίου.

Η CITRUS αξιοποιεί μια σειρά από ιδιαίτερες γεύσεις και ποικιλίες πρώτων υλών, μεταξύ αυτών το πολύτιμο έλαιο Μαστίχας Χίου, το ντελικάτο άρωμα πικραμύγδαλου, τα αρωματικά μαγιάτικα τριαντάφυλλα από τον Άγιο Γεώργιο Συκούση της Χίου. Στην παραγωγική διαδικασία η CITRUS συνεχίζει να διαχειρίζεται τις πρώτες ύλες με το χέρι, όπου αυτό είναι εφικτό, ενώ τα προϊόντα μας στην πλειοψηφία τους δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές ή πηκτίνη.

Οι παραδοσιακές Χιώτικες συνταγές της CITRUS, τα λαχταριστά αρώματα των φρούτων, η απαιτητική διαδικασία της προετοιμασίας των καρπών με το χέρι και η ιδιαίτερη φροντίδα που αφιερώνουμε στην παραγωγή των προϊόντων, είναι οι παράγοντες που εξασφαλίζουν τη μοναδική γεύση και την υψηλή ποιότητά τους.

Στη CITRUS είμαστε περήφανοι καθώς τα προϊόντα μας έχουν ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και πωλούνται σε περισσότερες από 10 χώρες του εξωτερικού, όπως Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Αμερική.

Τα προϊόντα CITRUS έχουν συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια και πλήθος βραβεύσεων με κορυφαίο το Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού που αναδείχθηκε στα 50 καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards»(2017). Και οι βραβεύσεις δε σταματούν εκεί, καθώς κάθε χρόνο η CITRUS λαμβάνει πολλαπλές διακρίσεις για τα προϊόντα της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το https://citrus-chios.gr/

INSTAGRAM citrus_chios

#citruschios