Το επόμενο κεφάλαιο της καμπάνιας της Calvin Klein είναι εδώ, με πρωταγωνιστή τον global ambassador Jung Kook και προτείνει τα απόλυτα looks από την κολεξιόν της Calvin Klein Jeans για την Άνοιξη 2024.

Ο παγκόσμιος popstar φωτογραφίζεται από τον Mert Alas και αναδεικνύει την έμφυτη αυτοπεποίθηση του μέσα από το χαρακτηριστικό Calvin Klein Jeans στυλ, καθώς κατακτά το θρυλικό σταθμό Grand Central.

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans ενσωματώνει τη νεανική διάθεση και τον μινιμαλιστικό χαρακτήρα του brand σε απαραίτητα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα της νέας εποχής : τα 90s Straight Fit Jeans, προσφέρουν μια νοσταλγική ματιά στην πεμπτουσία του denim look και το Oversized Monogram T-shirt αναβαθμίζει ένα βασικό κομμάτι της ντουλάπας μέσα από μια μοντέρνα εκδοχή του εμβληματικού λογότυπου Calvin Klein. Από τα νέα denim μέχρι τα αναβαθμισμένα casual ρούχα, η συλλογή Calvin Klein Jeans για την Άνοιξη 2024 βάζει στο επίκεντρο τον αυθεντικό χαρακτήρα της Calvin Klein και συστήνει το brand σε μια νέα γενιά.

 

Η καμπάνια για την Άνοιξη 2024 συνεχίζει να εξερευνά τον κόσμο της Calvin Klein, προβάλλοντας μια σειρά δυναμικών ταλέντων σε αυτόνομες βινιέτες που αναδεικνύουν την ατομικότητά τους, ξεκλειδώνουν την αυτοπεποίθησή τους και αποκαλύπτουν τον τρόπο ζωής που συστήνει η Calvin Klein. Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο κεφάλαιο.

Η νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Jung Kook προβάλλεται στα social media της @calvinklein.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.gr και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.