Πολλές φορές όταν ο άλλος νιώθει πράγματα για σένα επιλέγει να στα εκφράσει με πολλές και μικρές πράξεις. Μην περιμένεις κάτι τεράστιο για να πειστείς, απλά ξεκίνα να δίνεις βάση σε πιο -φαινομενικά- ασήμαντες κινήσεις που όμως δείχνουν πολλά, σίγουρα πιο πολλά απ' όσα νομίζεις. Όπως και να χει, αν ο άλλος κάνει μερικά από τα παρακάτω, μην το ψάχνεις παραπάνω, σε θέλει και πολύ μάλιστα!

1. Ψάχνει την ταινία που ήθελες να δεις για την ημέρα και την ώρα που σε βολεύει και κανονίζει να πάτε. Αν σου πάρει nachos με διπλό τυρί, σ' αφήνω να τον παντρευτείς.

2. Σου φέρνει λουλούδια χωρίς λόγο. Μεγάλο μου παράπονο αυτό και εσύ που το διαβάζεις και ξέρεις ότι είναι σπόντα, πράξε αναλόγως (όχι εσύ μπαμπά).

3. Δεν κοιτάει καν το κινητό του όταν είστε μαζί, ακόμη και να χτυπάει κάθε 10' από ειδοποιήσεις, αυτός απλά το αγνοεί. Δε θα θελα να πιστέψεις ότι απλά κάτι κρύβει, απλά ο άνθρωπος έχει τρόπους.

4. Είναι τρυφερός μαζί σου, σου κρατάει το χέρι όταν περπατάτε, σε φιλάει στο άσχετο, σε αγκαλιάζει μέχρι να σε λιώσει (από αγάπη).

5. Σου στέλνει φωτογραφίες και διάφορα αστεία που έχετε μεταξύ σας μέσα στη μέρα γιατί πολύ απλά σε θυμάται ό,τι και να κάνει.

6. Σε προσκαλεί όταν βγαίνει με τους φίλους του - όχι τους αντιπαθητικούς, τους άλλους.

7. Σε έχει στην αγκαλιά του ακόμη κι όταν κοιμάσαι, ναι ακόμη και το καλοκαίρι, ναι ακόμη και τον Αύγουστο, ναι ακόμη κι αν λιώνετε από τη ζέστη.

8. Σε γυρνάει σπίτι, μέχρι την πόρτα σου (μην του πάθεις τίποτα) και όταν κυκλοφορείς μόνη σου βράδυ πάντα τσεκάρει ότι έχεις φτάσει καλά.

9. Ακυρώνει εξόδους ή διάφορες υποχρεώσεις ή ακόμη και το γήπεδο που θα πήγαινε προκειμένου να σε δει. Αυτό κι αν είναι αγάπη!

10. Σε πειράζει όλη την ώρα χωρίς να γίνεται ενοχλητικός, απλά θέλει να σε κάνει να γελάς και μια χαρά το καταφέρνει.

11. Θυμάται ό,τι του λες, πολλές από τις συζητήσεις σας, τις εξόδους σας, σημαντικές ημερομηνίες της σχέσης σας αλλά και δικές σου. Ναι σ' ακούει με προσοχή ακόμη και όταν μιλάς για τα νύχια σου!

12. Εκφράζει τα συναισθήματά του σε κάθε ευκαιρία, είτε από κοντά είτε με μηνύματα, πάντα έχει μια γλυκιά κουβέντα να σου πει.

13. Σου αφήνει σημειωματάκια μέσα στην τσάντα ή έστω έναν καφέ όπως τον πίνεις να σε περιμένει στην κουζίνα.

14. Βάζει τα δυνατά του για να σου μαγειρέψει και να σε φροντίσει. Δεν έχει σημασία αν εσύ δεν του φτιάχνεις ούτε μισό τοστ.

15. Σου κάνει κοπλιμέντα, όχι απλά για να έχει κάτι να πει, αλλά επειδή του αρέσεις πολύ και σε θαυμάζει.

 

Πρώτα κλωνοποίησε τον κι έπειτα παντρέψου τον!
Αυτά από μένα.