Πρόκειται να μείνεις στο σπίτι του και είσαι τόσο μα τόσο ενθουσιασμένη (με το δίκιο σου κιόλας). Καθώς ετοιμάζεσαι για να πας προς τα εκεί, σε πιάνουν ξαφνικά όλα τα άγχη σου. Το αποτέλεσμα ποιο είναι; Καταλήγεις να σέρνεις μαζί σου μια βαλιτσάρα για ένα βράδυ (ούτε στην κατασκήνωση δεν είχες κουβαλήσει τόσα πράγματα) μήπως και σου τύχει το ένα, μήπως και χρειαστείς το άλλο, μην τυχόν και σου λείψει κάτι άλλο. Μωρέ, μήπως δεν αρκεί μια μεγάλη βαλίτσα για να γλιτώσεις από όλες τις αναποδιές που είναι πιθανό να σου τύχουν αυτό το ριμαδοβράδυ που θα μείνεις σπίτι του;

1. Θα σου έρθει περίοδος. Ναι θα έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό που περιλαμβάνει εκτός των άλλων ΚΑΙ ένα μίνι φαρμακείο, αλλά τον πόνο, τις κράμπες, τα σπυράκια που κάνουν ξέφρενο πάρτυ, την κακή διάθεση, την έντονη επιθυμία για ύπνο αλλά και για να φας 5 σοκολάτες τη μία πίσω από την άλλη, που τα πας;

2. Άσε που με τόσα πράγματα που πακετάρεις, λογικό είναι να σου ξεφύγει κάτι από τα βασικά ... η οδοντόβουρτσα σου ας πούμε. Είχες στο μυαλό σου να πάρεις 5 διαφορετικές μπλούζες για τον ύπνο, που να θυμηθείς την οδοντόβουρτσα ή τη λοσιόν καθαρισμού για το πρόσωπο ή έστω τη μάσκα για τον ύπνο αν είσαι ευαίσθητη στις πρώτες ηλιαχτίδες της ημέρας.

jennifer lawrence hungry food

3. Πεινάς πολύ, πεινάς φρικτά, η κοιλιά σου γουργουρίζει -  αν και μόλις φάγατε κάτι. Φυσικά δεν μπορείς να ανοίξεις στο άκυρο το ψυγείο του και να φας τα πάντα, απλά εύχεσαι να σε ρωτήσει αν θέλεις να τσιμπήσεις κάτι αλλά και να επιμείνει και τις 500 φορές που θα τον διαβεβαιώνεις ότι δεν τρως πολύ το βράδυ.

4. Δε σε παίρνει με τίποτα ο ύπνος, μα με τίποτα όμως! Κάθεσαι σαν άγαλμα στο κρεβάτι, δε μιλάς, δε λαλάς (σε ποιον να μιλήσεις άλλωστε που αυτός κοιμήθηκε σ' ένα λεπτό), δε σηκώνεσαι μην το ξυπνήσεις, αλλά και να μη σε περάσει για καμιά αδιάκριτη που ψαχουλεύεις. Και οι ώρες περνάνε και το μάτι εκεί, γαρίδα.

5. Άσε που ξυπνάς πρώτη και καλύτερη. Για να δούμε, τι λέει το ταβάνι και στο φως της μέρας; Μπορείς βέβαια να τον ξυπνήσεις δήθεν τυχαία, ξεκίνα να τον χαϊδεύεις ή να τον φιλάς. Αν δεις ότι αντιδράει αρνητικά, σταμάτησέ το ...για το καλό σου.

throwing up toilet

6. Τον άφησες να σου μαγειρέψει ενώ σε είχε προειδοποιήσει; Αγκάλιασε τη λεκάνη τώρα και καλή σου τύχη, αν δε βγάλεις ό,τι αηδία σε τάισε δε θα ηρεμήσεις να ξέρεις.

7. Και εκεί που κουβάλησες τα πάντα, θυμάσαι τι άλλο ξέχασες. Τη μαλακτική κρέμα για τα μαλλιά σου. Εμ πήρες σαμπουάν, πήρες βούρτσα, πήρες την πετσέτα που σε βολεύει, το ισιωτικό, αλλά ξέχασες το βασικότερο ... νααα ένας ωραίος κόμπος στα μαλλιά σου τώρα λοιπόν.

8. Μωρέ ποιον ξεχάσαμε; Χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει όλο του το σόι μέσα, δεν έχει σημασία αν είσαι μ' ένα μπλουζάκι μόνο (και τον κόμπο που λέγαμε) θα σου πιάσουν την κουβέντα και δε θα μπορείς να γλιτώσεις με τίποτα, ούτε καν να ξεκλέψεις 5 λεπτά για να ντυθείς κανονικά.

Εγώ λέω την επόμενη φορά να έρθει αυτός να μείνει σε σένα πάντως ή να δώσεις βάση στον Στέργιο που σου περιγράφει πως είναι ακριβώς το πρώτο ΣΚ στο σπίτι του αγοριού σου.