Πόσες ώρες πια έχεις περάσει με τις φίλες σου συζητώντας και αναλύοντας τι είπε, τι εννοούσε και τι θα έπρεπε να έχει πει; Αμέτρητες, όπως και εγώ, όπως και όλες μας. Το ξέρεις φαντάζομαι ότι είναι και κάποια πράγματα που δε θα σου πει - εκτός αν χτυπήσει το κεφάλι του και χάσει τα λογικά του. Διάβασε τα παρακάτω για να ξέρεις τι δεν πρόκειται να ακούσεις!

1. '' Μου αρέσει που είμαι το αγόρι σου'' ... όσο κι αν το παίζω ανεξάρτητος και πολύ άντρακλας για να ανήκω σε μια, συμπληρώνω εγώ. Γι' αυτό τους έχουμε συνδυάσει κιόλας με το lifestyle της εργένικης ζωής, ότι δηλαδή θα βγαίνουν και λογαριασμό δε θα δίνουν, αλλά για κάτσε ... περίμενες να σου πουν ότι τους αρέσει να είναι '' αγαπούληδες'' ; Η αλήθεια είναι ότι όσο και να τρελαίνεται ο τύπος για έρωτες και ιστορίες, - όπως ακριβώς και εμείς - δεν πρόκειται να το φωνάξει κιόλας.

2. ''Δε μου αρέσει όταν παίρνεις τις αποστάσεις σου και είσαι αυτόνομη'', δε θέλουν να σε κυνηγάνε μια ζωή. Θα σε κυνηγήσουν μέχρι να τα φτιάξετε, αλλά να ξέρεις ότι τους χαλάς τις ισορροπίες αν τους βάζεις συνεχώς να σε κερδίζουν. Μιας και τα φτιάξατε, σε θέλουν εκεί κι αυτά που ήξερες ξέχασέ τα, μετά τον πρώτο άντε δεύτερο μήνα τα ''παιχνιδάκια'' τελειώνουν. Αν απομακρυνθείς εσύ για να κάνεις το κομμάτι σου, θα κάνουν το ίδιο κι εκείνοι αλλά επειδή ξενέρωσαν.

3. '' Θέλω οι φίλοι μου να σε συμπαθούν ... αλλά να μην τρελαίνονται κιόλας μαζί σου''. Μιας και ο λόγος τους μετράει, πρέπει να περάσεις αρχικά από τη δική τους δοκιμασία για να σε κρίνουν άξια που βγαίνεις με το παλικάρι τους. Το να έχεις τυπικές σχέσεις μαζί τους είναι καλό σε σχέση με το τίποτα, το να τους μισείς και να σε μισούν είναι κουραστικό όσο δεν πάει, αλλά το να σε λατρεύουν είναι ένα τεράστιο γκολ για σένα και ένα αγκάθι στη σχέση τους με το αγόρι σου. Ζήλεια το λένε.

4. '' Θέλω να συμπαθείς τους φίλους μου ... αλλά να μην απολαμβάνεις την παρέα τους περισσότερο απ' ότι τη δικιά μου'', συνδυάζεται με το παραπάνω για τους προφανείς λόγους. Δε θέλει να γελάς περισσότερο με το αστείο που θα πει ο φίλος του, να μην θαυμάζεις τον Κώστα για τη δουλειά του και να τον ρωτάς συνεχώς γι' αυτή, να μην μιλάς με το Γιάννη για να κανονίσετε ομαδική έξοδο το Σαββατόβραδο, να μην ρωτάς το Γιώργο για το τι χρώμα να βάψεις τα μαλλιά σου, ούτε να τους ζητάς βοήθεια για εκείνο το δύσκολο μάθημα της εξεταστικής. Κι αυτός τι θα κάνει δηλαδή; Τη γλάστρα;

5. '' Φοβάμαι ότι εσύ θα με αφήσεις πρώτη'' και αυτή μπορεί να είναι η πιο συχνή του σκέψη σχετικά με το τέλος της σχέσης σας. Εμείς βέβαια πιστεύουμε ότι απλά ψάχνουν 1000 τρόπους για να μας παρατήσουν, αλλά μάλλον πέφτουμε έξω.