Καλή η ομορφιά, το μούσι και τα γαλανά λαμπερά του μάτια, αλλά δε θες το κάτι παραπάνω; Λέγοντας κάτι παραπάνω, εννοώ αυτές τις μικρές κινήσεις που κάνει (ή δεν κάνει) - άλλοτε ασυναίσθητα - και σε τραβάει σα μαγνήτης. E τώρα λέγοντας μικρές κινήσεις εννοώ όλα τα παρακάτω:

1. Σου δίνει από το φαγητό του. Όχι όταν δεν του αρέσει ή όταν είναι φακές, αλλά όταν έχει παραγγείλει (ο τυχερός) το καλύτερο burger του σύμπαντος. Σου δίνει είτε στην αρχή είτε σου αφήνει μια μπουκίτσα στο τέλος. Υ.Γ. Κράτα τον αυτόν, μην τον αφήσεις να φύγει.

2. Αφήνει τα μαλλιά του ανακατωμένα μόλις ξυπνήσει. Αυτό σε συνδυασμό με την αγουροξυπνημένη φάτσα είνα κίνδυνος θάνατος, ξέρω ξέρω - εξάλλου τι ήθελες να κάνει; Να τρέχει στο μπάνιο σαν κοριτσάκι για να φτιαχτεί ή να ξυπνάει πριν από σένα ώστε να μην τον δεις έτσι;

3. Αντέχει να δει μαζί σου τις αγαπημένες σου σειρές. Ε και ίσως όταν εσύ βαρεθείς να ψάχνεις την/τον Α στο pretty little liars, εκείνος να συνεχίζει να το παρακολουθεί. Ορίστε το κατέστρεψες το παιδί!

4. Γελάει με τα αστεία σου. Όχι ψεύτικα, με την καρδιά του. Η' σε θέλει πολύ ή απλά είσαι τρελό χιουμοράκι, δεν εξηγείται αλλιώς.

5. Σε συμβουλεύει και σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερη. Δε χρειάζεται να σου κάνει κήρυγμα, μια λέξη του αρκεί για να πάρεις μπρος. Αυτό είναι πιο sexy από τα γαλανά μάτια έχω να πω.

6. Είναι ψύχραιμος και σε ηρεμεί. Τότε που νόμιζες ότι θα χάσεις το αεροπλάνο σου, ήταν τόσο cool που σε έκανε να ξεχάσεις όλο το άγχος σου. Εμ τι αγχώνεσαι και εσύ; Εξάλλου yolo!

7. Τα πηγαίνει τέλεια με τα παιδιά, με το 7χρονο αδερφάκι σου, την 10χρονη ξαδέρφη σου, τα παιδιά στα δίπλα και παραδίπλα τραπέζια όταν βγαίνετε για φαγητό. Αυτό κι αν είναι ελκυστικό.

8.  Κατανοεί τα γυναικεία θέματα σου, π.χ. τις δύσκολες μέρες του μήνα, κάθε μα κάθε μήνα. Μη σου πω ότι σε νιώθει τόσο που πίνει νερό με buscopan στην υγειά σου, για συμπαράσταση.

9. Μαγειρεύει. Καλά. Πολύ καλά. Εσύ, ούτε αυγό. Μπορείς να τον βάλεις να υπογράψει ότι θα σου μαγειρεύει αιώνια.

10. Σου κάνει κοπλιμέντα, καταλαβαίνει πότε κούρεψες έναν πόντο από τα μαλλιά σου, πότε πήρες καινούριες μπότες, σε παρατηρεί. Είναι είδος προς εξαφάνιση, κλωνοποίησέ τον!