Αν αγαπάς τις φωτογραφίες - άντε και το αγόρι σου! - προσπάθησε να μη σου ξεφύγουν οι παρακάτω λήψεις από τη φωτογραφική σου κάμερα και από τη συλλογή σου:

1. Η κλασική φωτογραφία που φιλιέστε. Το απόλυτο must της σχέσης. Θα γίνει μαϊντανός στο προφίλ σου, θα ξεκινήσουν τα σχόλια και τα likes, θα μπεις στο μάτι της αντιπαθητικής που νόμιζε ότι είσαι single μια ζωή. Α και το βασικό, θα δείξεις σε όλες ότι είναι δικός σου. Μιας και είναι αδύνατον να κρατηθείς, βάλε μια σεμνή στο facebook - όχι πολλά σάλια παρακαλώ. Τις υπόλοιπες να τις κρατήσετε για εσάς και μακάρι να είναι πολλές.

2. H πιο κολακευτική του. Να την κοιτάς όταν μαλώνετε από το τηλέφωνο για να σου περνάνε τα νεύρα, να την έχεις για παρηγοριά όταν σου λείπει, να έχεις να καμαρώνεις για τον τύπο που έβγαινες όταν θα έχει έρθει ο επόμενος κι ο επόμενος κι ο επόμενος. Άσε που μπορεί να γίνει διάσημος αύριο - μεθαύριο, ξέρεις τι αξία θα αποκτήσει αυτή η φωτογραφία; (Κάτσε, τι εννοείς αυτός είναι ο Gerard Butler και όχι το αγόρι σου;).

3. H ανόητη, για να περνάει η ώρα. Τι νόημα έχει αν είστε συνέχεια σοβαροί; Σίγουρα θα υπάρξουν αστείες στιγμές, γιατί να μην τις έχετε ώστε να μην τις ξεχάσετε ποτέ; Από εκείνο το πάρτι ή το καρναβάλι ή τότε που λερώθηκες με σάλτσα ή εκείνο το καλοκαίρι που σου έριξε ένα παγωτό πάνω στο φόρεμα σου - λογικά δε θα ήταν αστείο για σένα. 

4. Κι από δω το ζευγάρι (χωρίς να φιλιέστε!). Για κορνίζα, για κάδρο, για αφίσα, για να έχεις να δείχνεις στις θείες και στους θείους όταν θα σε ρωτάνε για το αγόρι σου. Μετριάστε λίγο το πάθος για να βγάλετε άλλη μια ''ζευγαρίστικη'' φωτογραφία, χωρίς να φιλιέστε ώστε να φαίνεστε κιόλας! Μπορείτε να κρατιέστε ή να σε έχει αγκαλιά ή ό,τι σας βγει!

5. Τα παιδιά και το δελφίνι/ σκυλί/γατί/καναρίνι. Γιατί όχι; Mέχρι να κάνεις δική σου οικογένεια και να βγάζετε φωτογραφία με όλα τα μέλη της, μπορείτε να βγάλετε με το κατοικίδιο σας που είναι το παιδί της σχέσης και του έχετε βγάλει όνομα από κοινού, το φροντίζετε παρέα, μέχρι και προφίλ στο facebook του κάνατε. Αν δεν έχετε κατοικίδιο, αλλά έχετε μικρότερα αδερφάκια, κι αυτά μας κάνουν. Τι πιο σέξι από έναν άντρα που κρατάει ένα μωρό/παιδί; 

6. Μια σέλφι ρε παιδιά! Και δεν έχει γιατί!