Σκέψου πως είναι όταν βγαίνεις ένα ραντεβού, όλα πηγαίνουν καλά, ο τύπος είναι γλυκούλης και σ' αρέσει μέεεεχρι που κάνει κάτι απρόσμενο και μπαααμ! Τον ερωτεύεσαι για τον πιο ανόητο/απλό λόγο. Είμαστε περίεργα πλάσματα, το δέχομαι. Επίσης δέχομαι ότι τα παρακάτω μπορούν να σε κάνουν να δεις ένα αγόρι με διαφορετικο μάτι.

1. Όταν σηκώνει τα μανίκια του στο πουκάμισο. Το θέαμα μπορεί να γίνει κατά αρκετά levels πιο σαγηνευτικό.

2. Η΄ και όταν χαλαρώνει λίγο τη γραβάτα του. Άντε καλέ που τότε είναι που θέλεις να του τη βγάλεις, τι υπερβολές είναι αυτές!

3. Όταν σηκώνεται στο λεωφορείο/μετρό/τραμ για να δώσει τη θέση του σε κάποιον ηλικιωμένο ή σε μια μαμά μ' ένα παιδί. Μα τι ευγενικός, πως να μη σε ρίξει μετά;

4. Α και τότε που έχει βρεγμένα μαλλιά και τα τινάζει ανέμελα (και σου έρχονται σταγόνες στο πρόσωπο) είναι γλυκούλης.

5. Ε εντάξει, τα σακάκια και οι επίσημες καταστάσεις μπορούν να σε κάνουν να τον ερωτευτείς - αρκεί να μη μοιάζει με πιγκουίνος μέσα στο καινούριο του σακάκι.

6. Όταν τολμάει να χορέψει σαν τρελός ή όπως του βγαίνει ή απλά σαρκαστικά. Νομίζω ότι αυτό είναι το αγαπημένο μου.

7. Στολή, στολή, στολή! Όχι αποκριάτικη, ας είναι δουλειάς, ας είναι στρατού, ας είναι βατραχανθρώπου .. είναι σέξυ και δε σηκώνω κουβέντα.

8. Φοράει κολόνια που σπάει μύτες; Δε μας λυπάται, έτσι; Ναι μια ωραία κολόνια μπορεί να σε κάνει να πέφτεις στα πατώματα.

9. Αγκαλιάζει μωρά ή παιδάκια; Το σεξόμετρο παίρνει φωτιά!

10. Α και όταν βγάζει τη μπλούζα του τραβώντας την από πίσω. Να μωρέ, κάπως έτσι:

GI