Ενα από τα χειρότερα συναισθήματα στον κόσμο είναι αυτό που σου προκαλεί η απόρριψη από το άτομο που θέλεις σαν τρελή, που σε κάνει να μη βλέπεις μπροστά σου από έρωτα, που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα. Άτιμο πράγμα η απόρριψη, παιδιά. Κι ενώ πιστεύεις ότι πολύ εύκολα θα καταλάβεις όταν κάποιος απλά ΔΕΝ ενδιαφέρεται για σένα, υπάρχουν φορές που ο έρωτας/καψούρα/πάθος/πόθος δε σε κάνει να δεις τα πράγματα καθαρά και νομίζεις ότι ο Γρηγόρης σε θέλει όσο τον θέλεις εσύ. ΑΜ ΔΕ.

1. Ξεχνάει βασικά πράγματα για την πορεία της γνωριμίας σας. Ας πούμε, το πότε συναντηθήκατε πρώτη φορά, πως  ακριβώς γνωριστήκατε, πως και καταλήξατε μ' εκείνη την παρέα στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και πόσα άλλα που εσύ τα θυμάσαι με πάσα λεπτομέρεια, λες και έγιναν χτες. Και όχι δεν το παίζει ότι δε θυμάται, ΟΝΤΩΣ δε θυμάται.

Αποτέλεσμα εικόνας για he's just not that into you gif

2. Μιλάει για άλλες μπροστά σου. Okay, δε μιλάει ξεκάθαρα για το αν κάνει κάτι με άλλες ή αν του την πέφτουν, αλλά αναφέρει διαρκώς άλλα γυναικεία ονόματα, αφήνει υπονοούμενα, λες και μιλάει στην κολλητή του. Λες και δεν ξέρει ότι τον θέλεις. Η' μήπως όντως δεν το ξέρει;

3. Κάνει άπειρη ώρα να σου απαντήσει στα μηνύματα. Άπειρη όμως. Σίγουρα είναι το τελευταίο άτομο που χρειάζεται να πάρεις σε περίπτωση που βρεθείς σε μεγάλη ανάγκη. Το ότι παίρνει το χρόνο του για να απαντήσει, σίγουρα δεν είναι ένα καλό σημάδι.

4. Τη μια είναι έτσι, την άλλη αλλιώς. Ο ορισμός του "Hot and Cold" δηλαδή. Μπορεί να σε καλέσει για να δει τι κάνεις και να σου μιλάει με τις ώρες, μπορεί να του στείλεις και να μην απαντήσει ποτέ. Γενικώς, άκρη δε βγάζεις γιατί ο τύπος είναι με τα κέφια του.

5. Δεν είναι καθόλου μαγκωμένος όταν είστε μαζί. Αυτές τις μετρημένες φορές που σου κάνει την τιμή και έρχεται στην έξοδο που κανόνισες με την υπόλοιπη παρέα, δε δείχνει καθόλου αγχωμένος που είναι δίπλα σου. Και ξέρεις ε, συνήθως όταν είμαστε γύρω από το άτομο που θέλουμε, συνήθως δεν είμαστε καθόλου κουλ.

6. Η προτεραιότητα του είναι πάντα κάποιος/κάτι άλλο. Δεν εξηγείται αλλιώς που δεν έχει σχεδόν ποτέ χρόνο για να βρεθείτε είτε μόνοι σας είτε όλοι μαζί, που δεν απαντάει στην ώρα του, που βγαίνει διαρκώς με άλλα άτομα.

7. Δε συγκρατεί καν αυτά που του λες. Του λες ότι πήρες πτυχίο και σε ρωτάει πόσα μαθήματα χρωστάς, του λες ότι βρήκες δουλειά και σε ρωτάει ποια είναι τα σχέδια σου από δω και πέρα (hello?), μαθαίνει ότι μετακόμισες σε σπίτι μόνη σου και σου πετάει ερωτήσεις τύπου "εσύ με τους γονείς σου μένεις ε;". Μνήμη χρυσόψαρου σου λέει!

Αποτέλεσμα εικόνας για he's just not that into you gif

8. Βρίσκει διαρκώς δικαιολογίες, που όχι τίποτα άλλο, κάνουν "μπαμ" ότι πρόκειται για ψέμα. Όταν είναι να βρεθείτε οι δυο σας όλο κάτι συμβαίνει και δεν μπορεί, τις φορές που κανονίζετε ομαδικώς έρχεται για λίγο πάντα και είναι με το μάτι του καρφωμένο στην ώρα, όλο πνίγεται στις δουλειές, όλο κάτι έχει, όλο τον καλούν σε πάρτι αποφοίτησης και "αναγκαστικά πρέπει να πάει".

xx