Προσπαθούσα να σκεφτώ ένα άρθρο για σήμερα, με τον πυρετό να με καίει θυμήθηκα την ερώτηση μιας αναγνώστριας που με είχε ρωτήσει εάν προτιμώ τους ψηλούς ή τους κοντούς. Σαν να είναι κάτι κακό πάντα το απεύφευγα να το γράψω ή να το απαντήσω. Σε αυτά δεν έχεις απάντηση, γιατί όταν ο έρωτας σου χτυπήσει την πόρτα δεν κοιτάς ύψος, βάθος και πλάτος.

Ανέκαθεν είχα μια αδυναμία στους καστανούς και μελαχρινούς μουσάτους χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα είναι 2 μέτρα ή αν θα είναι 1.65 ή δεν ξέρω και εγώ τι. Έχω κάνει σχέση και με ψηλό, με κοντό -καλά μη φανταστείς το στρουμφάκι-, αλλά και με κάποιον που έχει ύψος 1.70 – δεν είναι κοντός αλλά δεν είναι και ο ψηλός 2 μέτρα που πρέπει να φοράς γόβες ή να σκύβει για να μιλήσετε-.

Γράφοντας αυτό το άρθρο στύβω το μυαλό μου να σκεφτώ ποιος είναι ο κατάλληλος για εμένα, ποιος μου αρέσει και δεν βρίσκω την κατάλληλη απάντηση. Ή μάλλον την έχω: Το ύψος δεν έχει σημασία, καλό παιδί να είναι που να σε εκτιμάει. Εντάξει οι ψηλοί έχουν άλλη χάρη, αλλά το σκύψε να σου μιλήσω, κόντυνε γιατί δε σε φτάνω πάντα με ενοχλούσε αφού δεν είμαι και αρκετά ψηλή – ε να μου πεις τα βρίσκατε τότε στο κρεβάτι-. Ε όχι τι να τον κάνω τον ψηλό και να νιώθω άβολα ή να το παίζει φίρμα επειδή έχει πέρασει; Eχουμε καεί από ψηλό στο παρελθόν οπότε ένας λόγος παραπάνω να ξέρω πως είναι...Το ίδιο ισχύει και για τους κοντούς…Και αυτή έχουν άλλη χάρη, αλλά και αυτοί μπορούν να αποδεχτούν ακατάλληλοι για σένα.

(Πριν καταλήξουμε ρίξε στο μεταξύ και μία ματιά ΣΤΟ δράμα της ψηλής. 10 πράγματα που συμβαίνουν μόνο στις πολύ ψηλές κοπέλες

Αλλά για να είμαστε δίκαιες δες και 10 προβλήματα που μόνο οι ΚΟΝΤΕΣ αντιμετωπίζουν )

Ψηλοί άντρες Vs Κοντοί άντρες: Σημειώσατε Χ ποτέ δεν μπόρεσα να δώσω μια απάντηση, οι πρώην μου ήταν ή του ύψους ή του βάθους, μια μέση λύση ποτέ, ή θα ήμουν με τον ψηλό -πριν 2-3 χρόνια έχω κάνει και ένα delete- που ένιωθα σαν το στρουμφάκι ή θα ήμουν με κάποιον στο ύψος μου ή λίγο παραπάνω. Το αποτέλεσμα το ξέρουμε…

Το μόνο που θα σας πω είναι : Με όποιον περνάτε καλά με αυτόν να είστε, όποιος σας γεμίζει, όποιος σας κάνει να νιώθετε καλά και να χαμογελάτε. Ψηλός,καστανός, μελαχρινός, μουσάτος, ξυρισμένος, κοντός δεν έχει σημασία, η ομορφιά φεύγει…η ψυχή όμως μένει πάντα!

Τιμή και δόξα λοιπόν σε εκείνον τον κοντό ή τον ψηλό που θα σε κάνει να νιώθεις μοναδική!