Από τη μία σκέφτεσαι ότι καλό θα ήταν να δίνεις ευκαιρίες στους ανθρώπους, ειδικά όταν δεν έχεις ακόμη κάποιο δείγμα ότι πρέπει να τρέξεις μακριά. Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες αντρών που καλό θα ήταν να αποφύγεις, είτε έχεις δείγματα είτε όχι ... για το καλό σου. Μπορεί τα γούστα να διαφέρουν από κοπέλα σε κοπέλα, αλλά για κάποιες ειδικές κατηγορίες αντρών νομίζω συμφωνούμε όλες. Σε περίπτωση που ψάχνεις για σχέση, προτείνω να μη βγεις με κάποιον από τους παρακάτω:

1. Τον πρώην της φίλης σου. Αν θέλεις κάτι σοβαρό (ή αν θες κάτι γενικά) ποιος ο λόγος να το αναζητήσεις σ' αυτό το άτομο; Αν ήταν και κανένα κελεπούρι, χαζή ήταν η φίλη σου να τον αφήσει; Δεν το νομίζω. Εξάλλου, αν θες να λέγεσαι καλή φίλη και εσύ, δε θα έπρεπε να σου περνάει ούτε σαν σκέψη από το μυαλό. Η μόνη περίπτωση που θα το καταλάβω είναι αν έβγαιναν πριν από χρόνια, όταν ήσασταν στο δημοτικό ας πούμε - όταν λέω έβγαιναν, εννοώ να ζωγράφιζαν δίπλα - δίπλα ή να κάθονταν μαζί στο σχολικό.

2. Τον mister παρακαλετό. Γλυκούλης, τρυφερούλης, σε βλέπει και λιώνει, σε προσέχει, σε θαυμάζει, όλα ωραία και καλά. Αν δε νιώθεις το ίδιο μην τα φτιάξεις με κάποιον μόνο και μόνο για να σου ανεβάζει το ηθικό και να πάρεις τα πάνω σου. Εξάλλου, τέτοια άτομα το προχωράνε πολύ γρήγορα, μπορεί να σε γνωρίσει στους γονείς του ας πούμε μετά το πρώτο σας ραντεβού.

3. Τον γκρινιάρη. Τίποτα δε θέλει, τίποτα δεν του αρέσει, δε θέλει να βγαίνει, δε θέλει να πολυμιλάτε, δε δείχνει τρομερό ενδιαφέρον, σου τη λέει για τα ρούχα σου, για τα μαλλιά σου, για το βερνίκι στα νύχια σου. Τι τον θες μωρέ;

4. Το αγόρι κάποιας άλλης. Γνωστής/ άγνωστης δεν έχει σημασία, μη γίνεις το τρίτο άτομο σε μια σχέση μιας και καθόλου δε θα σου άρεσε να μπει ξαφνικά ένα τρίτο άτομο στη δική σου σχέση. Αυτά που λένε ότι δε φταίει το τρίτο άτομο αλλά το ζευγάρι που άφησε χώρο σε κάποιον άλλο να μπει ανάμεσά τους, πρέπει να τα έβγαλαν τα τρίτα άτομα για να νιώθουν καλύτερα.

5. Τον (απαίσιο) πρώην σου. Αυτόν που σου έσπαγε τα νεύρα, σε κούραζε, σε παραμελούσε, σου μιλούσε άσχημα, ξεχνούσε και την ύπαρξη σου ώρες ώρες. Δε χρειάζεται να γυρίσεις σ' αυτόν προκειμένου να μην είσαι μόνη σου, καλύτερα μόνη παρά μ' αυτόν που (δοκιμασμένα) δε σου κάνει.

6. Τον εγωίσταρο. Δεν του καίγεται καρφάκι για σένα, αλλά όλα όσα κάνει γυρνούν γύρω από τον εαυτό του. Τι τον νοιάζει ας πούμε αν δουλεύεις 8 το πρωί, αν θέλει εκείνος να ξενυχτήσετε το προηγούμενο βράδυ θα στο ζητήσει. Αν του αρνηθείς, νομίζεις θα κάτσει να σκάσει; Άντε καλέ!

7. Τον θέλω-να-είμαι-κάτι-παραπάνω-από-φίλος-σου. Απόφυγε αυτόν που είναι στην παρέα σου και παραπονιέται διαρκώς που δεν είστε το κάτι παραπάνω. Κάτσε ρε φίλος, επειδή κάνουμε παρέα, πρέπει έτσι αυθαίρετα να αναβαθμιστείς σε ''αγόρι μου''; Αν σου αρέσει και σένα το παιδί, με την ευχή μου. Διαφορετικά, βάλε τα όρια σου.

8. Τον από-κανάρα-σε-κανάρα-θα-πετάω. Γιατί να μπεις σε σχέση με κάποιον που θέλει να κάνει το παιχνίδι του και με άλλες και που φλερτάρει με κάθε θηλυκό; Όχι, κύριε!

9.  Το κακό αγόρι. Αν και δεν είμαι ακόμη σίγουρη πως ορίζεται τέλος πάντων αυτό το κακό αγόρι, φρόντισε να μη βρεθείς με κάποιον που φέρει τον τίτλο του κακού αγοριού επειδή ζει επικίνδυνα (και πολύ πιθανό σε βάλει και σένα σε κίνδυνο). Δε μιλάω προφανώς για το αν θα στείλει ή αν θα σε αφήσει να περιμένεις όλη τη μέρα πάνω από το κινητό σου, αλλά γι' αυτόν που θα σου κάνει κακό.

10. Τον αχ-πόσο-φοβάμαι-τις-δεσμεύσεις. Δε νομίζω ότι θέλεις κάποια επεξήγηση σ' αυτό. Κάποιος που δε θέλει καμία δέσμευση προφανώς και δεν κάνει για σχέση.Τουλάχιστον το ομολογεί και αυτό είναι ένα καλό στοιχείο που θα εκτιμηθεί. Για ξεκίνα όμως να ψάχνεις την τύχη σου αλλού...

Και ποιοι είναι οι 8 τύποι ανδρών που θα γνωρίσεις γύρω στα 20 σου άραγε;