Αντρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι», «κάτω από μεγάλη πέτρα, βρίσκεται και μεγάλο φίδι» και πολλές ακόμα εκφράσεις γύρω από τα καλά του να έχει ο άντρας κοιλιά…Μύθος  ή πραγματικότητα;
Εάν θέλετε την προσωπική μου άποψη, τους άντρες με κοιλίτσα –και γενικά τους εύσωμους- τους θεωρώ πολύ σέξυ. Και την γραμμωμένη κοιλιά επίσης, αλλά όχι ότι με χαλάει ένας άντρας με κοιλίτσα…


Και η επιστήμη όμως, εκτός από τη δικιά μου ταπεινή άποψη, ισχυρίζεται πως πράγματι οι άντρες με κοιλιά είναι καλύτεροι εραστές. 
Ειδικότερα, μια μελέτη από την Τουρκία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι υπέρβαροι άνδρες μπορούν να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι από τους πιο αδύνατους αντίστοιχους παρτενέρ! Δες εδώ πως θα τον κάνεις να «κρατάει» περισσότερο στο σεξ. Οι συγκεκριμένοι ερευνητές μελέτησαν τη σεξουαλική απόδοση  100 ανδρών που ζητούσαν βοήθεια για σεξουαλικές δυσλειτουργίες που αντιμετώπιζαν, σχετικά με 100 άνδρες που δεν ανέφεραν  ότι είχαν σεξουαλικά προβλήματα.

Το αποτέλεσμα; Οι άνδρες με πιο πολύ βάρος μπορούσαν να εκσπερματώσουν κατά μέσο όρο στα 7,3 λεπτά, ενώ οι λεπτότεροι της ομάδας μπορούσαν να κρατήσουν μόλις για 2 λεπτά!  Έτσι, με πέντε ολόκληρα λεπτά διαφορά, διαπίστωσαν πως οι αδύνατοι άντρες σχετικά με τους πιο εύσωμους είχαν πρόβλημα  πρόωρης εκσπερμάτωσης.  

Και πως εξηγείται αυτό; Οι επιστήμονες λένε ότι περισσότερο λίπος στην κοιλιά σημαίνει ότι αυτοί οι άντρες έχουν περισσότερη τη γυναικεία ορμόνη οιστραδιόλη, η οποία βοηθά να καθυστερείται ο οργασμός, άρα και η εκσπερμάτωση!

Οπότε άντρες με κοιλιά για καλύτερο σεξ και άντρες με πολλή τρίχα για καλύτερους συζύγους! Δες εδώ γιατί!