Συμπαθώ τα παιδιά όλου του κόσμου (ναι κλασικά ήθελα και γω να γίνω δασκάλα), με εξαίρεση αυτά που λένε τα κάλαντα από τις 8 το πρωί, χτυπάνε πολλές φορές τα κουδούνια και τρέχουν στις σκάλες για να βεβαιωθούν ότι κάνουν αρκετό θόρυβο. Μη μιλήσω για το τριγωνάκι μέρες γιορτινές που είναι. Τέλος πάντων, εφόσον έτσι έχει το πράγμα, ας ονειρευτούμε ποιος θα θέλαμε στ' αλήθεια να μας χτυπήσει την πόρτα, ό,τι ώρα κι αν είναι, ακόμη και αν συνοδευόταν από την μπάντα του δήμου (και των γύρω δήμων). Το δικό μου Top 5 - ρυθμικό χτύπημα τυμπάνων- έχει ως εξής:

1. Justin Timberlake  και χωρίς τριγωνάκι παρακαλώ, για να τον ακούω καλύτερα. Τραγουδιστά κάλαντα και με χορευτική φιγούρα παράλληλα. Δε θα έδινα κέρματα, αλλά την προίκα από το σεντούκι.

2. Bradley Cooper , απλά για να βεβαιωθώ ότι όντως υπάρχει κάπου σ' αυτόν τον πλανήτη. Θα του έδινα πάντως το τελευταίο μελομακάρονο και θα του άνοιγα ακόμη και στις 8 το πρωί, με πιτζάμες και ανακατωμένα μαλλιά.

3. Gerard Butler το χω απορία αν είναι λίγο στραβό το στόμα του και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να το διαπιστώσω. Μόνο αυτός είναι ο λόγος. Αλήθεια. Το ορκίζομαι.

4. Ryan Gosling κυρίως για να βεβαιωθώ αν ξέρει να τραγουδάει, άσε που ούτε να χορεύει τον έχω δει. 

Α ναι μωρέ, καλά που το θυμήθηκα! Και γι' αυτό ... 

 

5. Σακηηηηηηηηηηη! Γιατί χρόνια πολλά, χρόνια να έρθεις περιμένω. Ναι θα προτιμούσα αυτό το τραγούδι από τα κάλαντα.