Το να τραβήξεις την προσοχή αυτού που σ' ενδιαφέρει και να τον κάνεις να σε θέλει κι αυτός είναι ένα σχέδιο που θέλει προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις. Επίσης, το να κάνεις την εμφάνιση σου στην άκρη και να προσπαθήσεις να κερδίσεις τον άλλο με το χαρακτήρα σου είναι μια σοφή επιλογή. Προφανώς και θα προσέξει το σώμα σου, το πρόσωπό σου και ποιος-ξέρει-τι-άλλο-του-αρέσει αλλά είναι κιόλας μια μικρή νίκη αν ξέρεις ότι πρώτα του κέντρισες το ενδιαφέρον εσύ γι' αυτό που είσαι μέσα και μετά γι' αυτό που είσαι απ' έξω. Και μην πεις ότι μόνο η εμφάνιση τους νοιάζει, μάλλον έχεις πέσει σε πεζά αγόρια - αλήθεια, δε σκέφτονται όλοι έτσι.

1. Να μην τον αποφεύγεις. Ναι μπορεί να λένε ότι με το φτύσιμο κολλάει ο άλλος και άλλα τέτοια έμπειρα, αλλά και πάλι αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει το παιχνίδι, περιμένεις να ξεκινήσει με φτύσιμο; Κακή επιλογή. Αν δε σε βλέπει, πως θα του κολλήσεις στο μυαλό; Απλά φρόντισε να μην το παρακάνεις κιόλας - να μη βαρεθεί να σε βλέπει.

2. Να του δώσεις προσοχή. Μην τον στολίζεις με κοπλιμέντα κάθε φορά που μιλάτε, αλλά δείξε ενδιαφέρον γι' αυτά που λέει (εκτός κι αν πετάει κοτσάνες κάθε λεπτό), ξεκίνα ή συνέχισε μια συζήτηση, άντε κάνε και κανένα κοπλιμέντο μια στο τόσο. Αν πάλι δεν νιώθεις τόσο άνετα να πιάσεις κουβέντα, το κλασικό eye contact (που λένε στο χωριό μου) κάνει θαύματα.

3. Να εκπέμπεις σιγουριά. Κάνε πρόβα σπίτι σου, βάλε τα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις επίγεια θεά, πέρνα μισή ώρα στον καθρέφτη μέχρι να αποφασίσεις πως θα κάνεις τα μαλλιά σου - το πως θα το πετύχεις είναι δικό σου θέμα, αλλά αποστολή σου είναι να το πετύχεις χωρίς φυσικά να σε περάσει για ψωνισμένη.

4. Να είσαι ο εαυτός σου. Κατά προτίμηση σε συνδυασμό με το ακριβώς από πάνω. Παρουσίασε του την καλύτερη εκδοχή σου, όχι κάτι άλλο από αυτό που είσαι, αλλά τον εαυτό σου στα καλυτερότερά του. Να δεις, θα σου αρέσεις και μετά θα αρέσεις και σ' εκείνον.

5. Να είσαι φιλική. Περιμένεις να δεις προκοπή αν είσαι σνομπ και απόμακρη; Φρόντισε να του δώσεις χώρο ώστε να σε προσεγγίσει σε περίπτωση που ενδιαφέρεται, αν κρατάς αποστάσεις είτε σε θέλει είτε όχι θα δυσκολευτεί να το δείξει.

6.  Να (χαμο)γελάς. Τι πιο όμορφο και πιο απλό; Ένα χαμόγελο. Πρόσεξε! Δε σου λέω να χαχανίζεις σε κάθε του λέξη, ούτε να γελάς τύπου δυνατά για να σε προσέξει. 

7. Να βάλεις εκείνο το τέλειο άρωμα που πήρες. Θα σε συνδυάσει μ' αυτή  τη μυρωδιά και θα αρχίσει να σε βλέπει λίιιιιγο πιο σεξουαλικά. Στις γυναίκες πιάνει αυτό πάντως, ελπίζουμε ένα ωραίο άρωμα να διεγείρει και τους άντρες.