Κάθε εμπειρία και κάθε συναναστροφή που έχεις στην ζωή σου να ξέρεις ότι το μυαλό σου και η ίδια σου η πορεία θα βρουν τον τρόπο να την εκμεταλλευτούν. Θα την βρεις σίγουρα μπροστά σου όσο προχωράς και εξελίσσεσαι. Γι΄αυτό για κάθε άνθρωπο είναι σημαντικό να μπορεί να ρουφάει την ζωή και να αποζητά όσο το δυνατόν περισσότερες επαφές με τους ανθρώπους. Πολλώ δε όταν μιλάμε για ερωτικές σχέσεις και σεξουαλικές επαφές. Μην ακούς αυτούς που σου λένε να βρεις σύντομα τον ένα και μοναδικό. Η ευτυχία είναι να τον βρεις στη σωστή στιγμή. Όταν θα νιώθεις χορτάτη και δεν θα έχεις απωθημένα στον τομέα αυτό. Οπότε αν είσαι τόσο τυχερή και καταφέρεις να συναντήσεις τους 6 τύπους ανδρών που ακολουθούν να ευλογάς τα γένια σου. Με κάποιον από αυτούς θα παντρευτείς κιόλας.

1.Ο άντρας καλλιτέχνης. Είναι αυτός που δεν αγχώνεται για το αύριο και ζει το σήμερα. Θα σε παρακινήσει να δηλώσεις ασθένεια στη δουλειά για να πάτε μια εκδρομή κάπου. Να το σκάσετε για μια μέρα. Ίσως παίζει κάποιο όργανο. Θα σε εμπνεύσει να αγαπήσεις το διάβασμα και τις τέχνες. Θα σε κάνει να νιώσεις γεμάτη.

2. Ο άντρας-ετερώνυμο. Αν σκεφτείς την φράση για τα ετερώνυμα που έλκονται ίσως νομίζεις ότι με αυτόν θα καταλήξεις. Όμως τις περισσότερες φορές δεν ισχύει. Θα ζήσεις σίγουρα έναν έντονο έρωτα και με πολύ καλό σεξ μετά τις διαφωνίες σας σε ζητήματα που τα βλέπετε εντελώς αλλιώς.

3. Ο άντρας που δεν σε ελκύει με την εξωτερική του εμφάνιση. Κακά τα ψέμματα η εξωτερική εμφάνιση είναι η πρώτη εντύπωση και η πιο δυνατή. Και δεν είναι κακό. Θα βρεις όμως και τον τύπο που θα σε ξαφνιάσει τόσο το ότι σου αρέσει, αφού είτε θα είναι μακριά από τα γούστα σου είτε αντικειμενικά μη ωραίος. Αλλά θα έχει κάτι το τραβηχτικό που θα σε εξιτάρει να το δοκιμάσεις.

4. Ο φουλ συναισθηματικός. Αυτός που δεν θα διστάζει να σου εκφράζει τι νιώθει, θα σου ανοίγει την ψυχή του με κάθε ευκαιρία και οι συζητήσεις σας θα είναι τόσο βαθιές που στο τέλος τους θα έχεις την αίσθηση ότι βρήκες το υπέρτατο ον. Απλά πρόσεξε μην γίνει κάτι από αυτά.

5. Ο σωματαράς. Εμείς οι πιο λαπάδες άντρες που ποντάρουμε στο χιούμορ και την ευφυΐα μας τους κράζουμε, αλλά ένας θεός ξέρει πόσο θα θέλαμε να είμαστε αυτός ο τύπος για μία μέρα. Που θα κυκλοφορούσε σε έναν χώρο και θα τον έκανε δικό του με ένα βλέμμα. Αυτοί είθισται να είναι πωρωμένοι με την σωματική εκγύμναση και να σε ωθούν να αθληθείς. Άρα κάτι καλό θα σου προσφέρουν και δαύτοι.

6. Ο «κάνω τρομερό σεξ». Με αυτόν θα γουστάρεις τρελά την σωματική ένωση, αλλά ως εκεί. Όταν μιλάτε δεν θα σου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον και σπανίως θα βγαίνετε οι δυο σας. Ούτε στις φίλες σου όμως θα θες να τον γνωρίσεις. Τι εννοείς σε τι χρησιμεύει; Δεν διάβασες αυτό που είπα με το τρομερό σεξ;

 
The 50 Greatest Monica Geller Moments From