Πολύ ζόρικες οι σχέσεις από απόσταση παιδιά μου, τα έχουμε ξαναπεί αυτά χιλιάδες φορές. Βέβαια, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι και η πρόοδος της τεχνολογίας έχει βοηθήσει αρκετά αυτούς που το παλεύουν με την απόσταση: skype, facetime, snapchat, viber, όλες οι εφαρμογές είναι με το μέρος σου για να μιλάς (ενίοτε και να βλέπεσαι) σε real time με το ταίρι σου. Το μόνο άσχημο της υπόθεσης (ή έστω, ένα από τα πολλά άσχημα της υπόθεσης) είναι ότι δεν μπορείς να φιλήσεις το αγόρι σου. Ωπ. Γι' αυτό είμαι εδώ εγώ, για να σου μεταφέρω τα καλά νέα που πρέπει να μάθεις!

Υπάρχει, που λες, ένα αξεσουάρ το οποίο είναι συμβατό μόνο με iPhone (ε ναι, οι σχέσεις όντως απαιτούν θυσίες), το οποίο αναλαμβάνει το δύσκολο και συνάμα ευχάριστο ρόλο να μεταφέρει το φιλί σου στο ταίρι σου. ΚΙ ΟΜΩΣ. Η εφαρμογή μεταφέρει στον άλλο μια αίσθηση φιλιού (μην είναι αυτή από τις πιο περίεργες προτάσεις που έχω γράψει σ' αυτό εδώ το site;) μέσω του διαδικτύου.

" To Kissenger αφομοιώνει την αίσθηση του φιλιού σου και τη μεταφέρει στον άλλο σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, μπορείς να νιώσεις και την ανταπόκριση του παρτενέρ σου όταν σε φιλάει κι αυτός", αναφέρουν στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου.

None animated GIF

(ελπίζω ότι κάπως έτσι πάντως)

Η εφαρμογή (με έναν περίεργο τρόπο) μελετάει ακριβώς την πίεση που βάζεις στα χείλη σου όταν στέλνεις το φιλί για να το μεταφέρει όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα. Α και για εκείνες τις μέρες που μπορεί να του κρατάς μούτρα ή να σε έχει εκνευρίσει, μη σκας, μπορείς απλά να του στείλεις κι ένα φιλί στο μάγουλο. Δεν έγινε κάτι.

Τι χρειάζεσαι γι' αυτά; Αρχικά μια σχέση από απόσταση κι έπειτα ένα iPhone, το Kissenger app και το αξεσουάρ με τα χείλη σιλικόνης!

σμουτς

xx