Εάν είσαι γυναίκα μόνη ψάχνει το παρόν κείμενο θα σε ενδιαφέρει τα μάλα. Κι αυτό γιατί τελευταία αναρωτιέσαι γιατί μπορεί να μην έδεσε το γλυκό με τον τύπο που μιλούσατε στο μπαρ. Τι έφταιξε; Πολλά μπορεί να φταίνε. Ανάμεσα σε αυτά τα πολλά είναι και ορισμένες στυλιστικές, με την ευρύτερη έννοια, επιλογές που κάνεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς, συμβαίνει συχνά να είσαι σαν τον Αχιλλέα της αρχαιότητας. Να μην πεθαίνεις από κανένα χτύπημα εξόν της φτέρνας. Σε αντίθεση όμως με εκείνον εσύ έχεις την δυνατότητα να γίνεις εντελώς «αθάνατη» και να μην έχεις κανένα ψεγάδι. Αρκεί να προσέξεις τα παρακάτω.

 

1.Πολύ άρωμα. Όχι. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΡΩΜΑ. Μάλλον έχει χαλάσει το φιαλίδιο και όπως έκανες δύο φσουτ, έφυγαν 5-6. Το άρωμα είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει τη μέθη του έρωτα, αλλά σε τέτοια ποσότητα ναρκώνει τον εγκέφαλο.

2. Όχι τόση τερακότα μωρή κότα. Κατ΄αρχάς θέλω ένα ακαδημαϊκό χειροκρότημα που ξέρω την τερακότα που νόμιζα ότι είναι αδελφάκι της πανακότας. Δεύτερον σόρι για το μωρή. Αλλά σου χάιδεψα το μάγουλο και έψαχνα το δάχτυλο μου κάτω από τόνους σοβατίσματος. Θα σε περάσουν για το οικογενειακό παγωτό της Aloma.

3. Βλεφαρίδες και μάτια. Δεν ξέρω πως  ακριβώς το λέτε αυτό το γύρω γύρω από το μάτι που το βάφετε (μολύβι- σκιά;) αλλά το βάφετε πολύ. Και με τις ψεύτικες βλεφαρίδες επίσης ψιλοαηδιάζουμε. Μην ακούς τι λέει ο Ρος στην Ρέιτσελ.

4. Υγρά πόδια. Όχι δεν λέω ότι τα έκανες πάνω σου όπως η Κιμ Καρντάσιαν. Λέω ότι αν αλείφεσαι με λοσιόν για να γυαλίζει το πόδι, ο άντρας θα σιχαθεί να σε πιάσει εκεί. Κι αν απλώσει χέρι πάνω στο πάθος και σιχαθεί, ξέχνα τα σεξουαλικά.

5. Προσοχή στο λιπ γκλος. Δηλαδή άμα βλέπουμε ότι είναι με γκλίτερ και θα κολλήσει στο χείλος μας γιατί να σε φιλήσουμε; Για να είμαστε έτσι…;

6. Μπερδεμένα μαλλιά. Εντάξει, εμένα αυτό προσωπικά δεν με ενοχλεί. Άλλωστε στο τέλος της βραδιάς τα μαλλιά αχταρμάς θα γίνουν. Αλλά υπάρχουν άλλοι, όπως ο φίλος μου ο Ηλίας, που θέλουν τα μαλλιά καλοχτενισμένα και ίσια, χωρίς κόμπους.

7.Peep toe παπούτσι με τύπου διχτυωτό καλσόν. Αφού δεχτώ άλλο ένα χειροκρότημα (όχι δεν είμαι γκέι, απλώς δουλεύω με πολλές γυναίκες εδώ στο Y-olo.gr και οι συζητήσεις είναι σχετικές) θα σου πω ότι μπορεί να σου φαίνεται γελοίο στο άκουσμα, αλλά το έχω δει. Σε ραντεβού φίλου. Έφυγε. Ο φίλος. Σηκώθηκε κι έφυγε.

8. Καθαρά δόντια/δροσερή ανάσα. Ξέρεις τι είναι να κάθεται δίπλα σου ωραία κοπέλα, να την κοιτάς και μετά από ένα δεύτερο να σου έρχεται μια σαπρή μυρωδιά; Προσοχή λίγο σε αυτό. Όσο για τα δόντια θέλω να πιστεύω ότι τα κοιτάς προσεκτικά. Μην έχεις μαρούλι για παράδειγμα.