Μας έχουν κατηγορήσει για τις μικρές μας αδυναμίες, για την τάση μας να το παρακάνουμε με ό,τι μας αρέσει και μας ευχαριστεί, ακόμη και για τον τρόπο που κάνουμε τον κοινωνικό μας σχολιασμό ... ναι το κουτσομπολιό λέω. Έλα όμως που δεν τα κάνουν μόνο οι γυναίκες όλα όσα τις κατηγορούν. Τι κάνουν λοιπόν και οι άντρες ακόμη κι αν φαίνεται ''γυναικείο παραστράτημα'';

1. Αχαλίνωτο shopping. 200μπλουζάκια, 150 τζιν, 100 ζευγάρια παπούτσια, 50 σακίδια, 80 ζώνες, 10 καινούρια γκατζετάκια.

2. Junk food όταν τραβάνε ζόρια. Μπορεί το ζόρι να μην είναι '' έχω περίοδο'' αλλά '' έχασε η Ολυμπιακάρα το νταμπλ''.

3. Κλαίνε! Ποιος είπε ότι δεν κλαίνε! Ναι ναι ακόμη και σε γλυκούτσικες ταινίες.

4. Κουτσομπολιό. Μπορεί να μην έχουν πανούργο ύφος, να μην σκύβουν στο αυτί της κολλητής του και να μην συνοδεύουν κάθε πληροφορία με ''νιεχ νιεχ'' αλλά μπορεί να κολλήσουν στο ''ρε μ@λ@κ@ τάδε έμαθες .....'' 5000 πληροφορίες κοινωνικού περιεχομένου πάντα και από καθαρό - πεντακάθαρο θα έλεγα- ενδιαφέρον.

5. Θέλουν χρόνο για να κάνουν κίνηση/ σου προτείνουν να βγείτε/ για οτιδήποτε άλλο. Δεν είμαστε μόνο εμείς που θέλουμε το χρόνο μας τελικά.

6. Drama queens γένους αρσενικού, έστω Drama kings. Ακόμη και για τον παιχταρά που έφυγε με μεταγραφή, για τον κολλητό τους που μετακόμισε Λονδίνο, για εκείνη την τεράστια μέλισσα που κοιμήθηκε μέσα στο παγωτό τους.

7. Δεν αντέχουν το ποτό, ειδικά αυτά που είναι σκέτο οινόπνευμα και τους καίνε στο στόμα. Τι εννοείς δεν το ήξερες; Περίμενες να γυρίσουν να στο πουν κιόλας; Αφού το παίζουν δυνατά ποτήρια.

8. Βγάζουν σέλφι. Μάρτυρας τους το προφίλ τους στα social media.

9. Δεν είναι όλοι καλοί οδηγοί, αλλά προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε οι χειρότερες - καλά εγώ μπορεί να είμαι, αλλά εσείς κορίτσια;

10. Βλέπον χαζοσειρές και ταυτίζονται με το ζευγάρι που θέλει να είναι μαζί και δεν μπορεί. Ενδέχεται να κλαίνε κιόλας, οπότε αυτό πάει συνδυαστικά με την πρόταση 3.