Σεξ, σεξ, σεξ. Όσο και να το σκεφτείς, πάντα σε προβληματίζει. Υπάρχουν πολλά λάθη που κάνουμε σε αυτό τον τομέα και μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή μας. Και το κάνουν.

1.    Χρησιμοποιείς το σεξ για να αποφύγεις καβγάδες

sex3
Το έχουμε κάνει όλοι. Το «όπλο» του σεξ για να αποφύγουμε καβγάδες, για να κρύψουμε πράγματα, για να ξεχάσουμε καταστάσεις. Αυτή συνήθειά μας, όμως, σίγουρα δεν βοηθάει τη σεξουαλική μας ζωή.

Έρευνα| Όλη η αλήθεια για το ’’σεξ της συμφιλίωσης’’

2.    Δεν κάνεις καινούρια πράγματα

giphy (50)
Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τι θέλει να κάνει στο κρεβάτι του και σίγουρα το να κάνεις λίγα πράγματα στο σεξ, δεν είναι κατακριτέο. Αλλά το να κάνεις κοπελιά μόνο μια στάση κατά τη διάρκεια του σεξ τον τελευταίο χρόνο και να μην θέλεις να δοκιμάσεις τίποτα καινούριο, ε, δεν το λες και ότι βοηθάει στη σεξουαλική σου ζωή.

10 σεξοπαιχνιδάκια που πρέπει να δοκιμάσετε στο κρεβάτι.

3.    Έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον παρτενέρ σου

sex9
Η σεξουαλική μας ζωή, (δυστυχώς) δεν είναι ερωτική ταινία. Ο φίλος σου δεν έχει πιθανόν 25 εκατοστά σε… προσόντα –αν τα έχει, μπράβο του-, δεν αντέχει δύο ώρες συνεχόμενες να κάνει σεξ, ούτε το κορμί του είναι λαμπάδα. Προσγειώσου και απόλαυσε το γήινο και καθημερινό σεξ.

4.    Κριτικάρεις την επίδοση του φίλου σου συνέχεια


Φυσικά και μπορείς να συζητήσεις κάτι που δεν σου αρέσει και το κάνει επανειλημμένα ο παρτενέρ σου. Αλλά το να του λες συνέχεια πόσο χάλια το κάνει, τότε αυτό σίγουρα καταστρέφει την σεξουαλική σου ζωή. Καλύτερα χώρισε τον, εάν δεν ταιριάζετε σε αυτό το κομμάτι, από το να τον επικρίνεις.

15+1 πράγματα που σκέφτεται μια γυναίκα όταν είναι από πάνω την ώρα του σεξ.


5.    Έχεις μόνιμο άγχος εάν εσύ είσαι καλή

sex4
Το σεξ υποτίθεται ότι διώχνει το άγχος, όχι ότι το εντείνει. Προσπάθησε να αποβάλλεις τις σκέψεις «μήπως δεν τον ικανοποιώ;», «δεν είμαι αρκετά καλή;» και απόλαυσέ το.

6.    Αναγκάζεις τον φίλο σου για σεξ, ενώ δεν θέλει

sex6
Πολλές φορές έχουμε εμείς όρεξη, κι αυτός όχι. Καλό είναι να μην πιέζουμε καταστάσεις, γιατί το σεξ είναι απόλαυση και όχι αγγαρεία.

Σεξ και περίοδος: Επιτρέπεται τελικά;

7.    Αναγκάζεσαι να κάνεις σεξ, ενώ εσύ δεν θέλεις

sex7
Το ίδιο συμβαίνει κι αν το βιώνεις κι εσύ. Εάν δεν έχεις καθόλου όρεξη, το να κάνεις σεξ, το πιο πιθανό είναι να κάνει κακό στη σεξουαλική σου ζωή. Εάν βέβαια συμβαίνει συνέχεια, πρέπει να το κοιτάξεις. Δες εδώ επτά λόγους που δεν έχεις διάθεση για σεξ.


8.    Αφήνεις το σώμα σου


Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, και το σώμα μας πρέπει να μάθουμε να το αγαπάμε και να μην αισθανόμαστε κόμπλεξ. Η καλή διατροφή και η άσκηση, εκτός του ότι βοηθούν τον οργανισμό σου, βελτιώνουν και τη σεξουαλική ζωή σου. Μην αφήνεσαι, λοιπόν!

9.    Συζητάς για τη σεξουαλική σου ζωή με όλους


Καλό είναι να μοιράζεσαι πράγματα με την κολλητή σου, ακόμα και για το σεξ. Αλλά εάν συζητάς συνέχεια για αυτό, και με όλους, εκτός του ότι δεν είναι ωραίο, μπορεί  να το μάθει και ο παρτενέρ σου και να ξενερώσει που λες στον κάθε άσχετο για τις επιδόσεις του. Και δίκιο θα έχει. Βούκινο τον έχεις κάνει!

10.     Προσποιείσαι μονίμως ότι σου αρέσει


Όλες έχουμε προσποιηθεί κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά το να το κάνεις μόνιμα απλά για να μην στεναχωρέσεις τον φίλο σου, δεν θα σου βγει σε καλό. Ουσιαστικά, καταστρέφει τη σεξουαλική σου ζωή. Εάν κάνει κάτι που δεν σε ικανοποιεί, τότε μίλα του και συζητήστε το. Μόνο έτσι λύνεται το πρόβλημα!

Αυτά είναι τα 11 είδη σεξ που σίγουρα θα κάνεις στην ζωή σου!