Όταν βρίσκεσαι ακόμη στο πρώιμο στάδιο μίας ρομαντικής ή σεξουαλικής σχέσης, είναι δύσκολο να προβλέψεις αν το σεξ με τον άνθρωπο αυτό, θα είναι εν τέλει καλό. Δεν μένει παρά να το δοκιμάσεις. Αλλά πριν το κάνεις, υπάρχουν ορισμένοι εύκολοι τρόποι να ανακαλύψεις εκ των προτέρων, αν αυτός που επέλεξες θα σε απογοητεύσει στο κρεβάτι.

1. Νομίζει ότι είναι κανένας πορνοστάρ

Οι άντρες που βλέπουν πολύ πορνό, έχουν την τάση να απαιτούν ή να δοκιμάζουν αυτά που βλέπουν, και στις ερωτικές συντρόφους τους. Μην μασάς! Όλοι γνωρίζουμε ότι τα πράγματα που βλέπουμε στις πορνοταινίες είναι πέρα για πέρα αναληθή και μη ρεαλιστικά. Αν πάλι αυτός δεν το καταλαβαίνει, τότε, το σεξ μαζί του θα είναι καταστροφή.

2. Απαιτεί και από εσένα το ίδιο

Είναι δυνατόν; Έχει τις ίδιες προσδοκίες και από εσένα; Αν απαιτεί τα ίδια μη ρεαλιστικά κόλπα και ακροβατικά και από εσένα (ενώ ούτε εκείνος τα καταφέρνει καλά), παράτα τον όσο είναι νωρίς. Ο άνθρωπος είναι απάτη!

3. Σου κάνει σεξουαλικά υπονοούμενα όλη την ώρα

Με αυτόν τον τύπο, το σεξ δεν αφορά μόνο στο κρεβάτι. Είναι ικανός να σε πρήξει όλη τη μέρα με σεξουαλικά υπονοούμενα, για να κόψει αντιδράσεις. Όταν τα αστεία  για τα πέη αρχίσουν να παλιώνουν, νομίζω θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είναι προτιμότερο να βρεις κάποιον πραγματικό άντρα, απ'ότι  έναν έφηβο που οι ορμόνες του είναι στο Θεό.

4. Τα παραλέει στους φίλους του

Κανείς και καμία δεν θέλει, η σεξουαλική ζωή του/της, να γίνεται θέμα συζήτησης προς όλους. Αν είναι από εκείνους που δεν χάνουν ευκαιρία να κουτσομπολεύσουν τι κάνατε στο κρεβάτι χθες βράδυ, δεν είναι και κελεπούρι. Σταμάτα να δίνεις σε αυτόν τον βλάκα, αφορμές για συζήτηση.

5. Θέλει να ξέρει οπωσδήποτε με πόσους έχεις πάει στο παρελθόν

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα μικρό πραγματάκι: ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία με πόσους έχεις πάει πριν από αυτόν. Αν ειδικά επιμένει και για περαιτέρω λεπτομέρειες του τύπου: με ποιον, πότε και που, τότε πρέπει να θορυβηθείς λιγάκι. Δεν θα σταματήσει να ρωτά ποτέ, έως ότου του τα πεις όλα και μετά να έχει την δυνατότητα να σε κρίνει. 

6. Δεν χωνεύει με τίποτα το γεγονός ότι έχεις πάει με περισσότερους ανθρώπους από ότι εκείνος

Για εκείνον, είναι η απόλυτη προσβολή.Στο τέλος είτε θα σε αποκαλεί ψεύτρα είτε τσούλα, όταν του φανερώσεις το σεξουαλικό σου παρελθόν, λες και είναι δική του δουλειά στο κάτω κάτω. Άντε πια με όλους τους κομπλεξικούς! 

7. Έχει πάθει εμμονή με το sexting

Πέρα από το γεγονός ότι το σεξ έχει μία μόνιμη και αμετακίνητη θέση στον εγκέφαλό του, αυτός ο βλάκας την μεταφέρει και μέσω μηνυμάτων επίσης. Όλο και κάτι kinky θα βρει να σου πει ή θα σου στείλει καμία γυμνή φωτογραφία του, που θα σε κάνει να ξεράσεις. Αν και αρχικά έχει πλάκα, θα φτάσει μία μέρα η στιγμή που θα παρακαλάς να σου έχει στείλει απλά για να δει τι κάνεις.

8. Δεν μπορεί να κάνει μία καθώς πρέπει συζήτηση για το σεξ

Όταν η ανάγκη το φέρει, και χρειαστεί να κάνετε μία ουσιαστική συζήτηση για τα σεξουαλικά σας, εκείνος δεν θα είναι και πολύ θετικός. Είναι τόσο ανώριμος, ώστε να μην αισθάνεται άνετα με το να λέτε ξεκάθαρα ο ένας στον άλλο, τι σας αρέσει και τι όχι στο σεξ. Πώς να έρθεις σε οργασμό με έναν τέτοιο τύπο λοιπόν;

9. Σπάζεται εντελώς όταν θες να κοιμηθείτε και όχι να κάνετε σεξ

Ο φίλος πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες και ότι μερικές φορές το μόνο που θες είναι να κουρνιάσεις στην αγκαλιά του και να ξεκουραστείτε μαζί. Όταν εκείνος δεν θέλει μία τέτοια εξέλιξη και δείχνει ξεκάθαρα ότι σε χρησιμοποιεί μόνο για το σεξ, τι περιμένεις πια;;;

10. Δεν κωλώνει καθόλου να σε προσβάλλει για το σώμα σου

Είναι ίσως και το πιο βασικό σημάδι, ότι το σεξ μαζί του πρόκειται να είναι χάλια. Αν ο άνθρωπος που αποφασίσεις να κοιμηθείς μαζί του, σε κριτικάρει με την πρώτη ευκαιρία για το σώμα σου, φύγε όσο πιο μακριά μπορείς. Σου αξίζει να κοιμάσαι δίπλα σε κάποιον που σε αγαπά γι΄αυτό που είσαι, και όχι κάποιον που σου καταστρέφει τον ψυχισμό. Γ@μ@ τον! (Όχι, περίμενε... ΜΗΝ ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!)