Αν βγεις στο δρόμο και ρωτήσεις μια ντουζίνα γυναίκες, τι πιστεύουν πως ανάβει τους άντρες, οι περισσότερες θα σας πουν το στήθος, τα οπίσθια, ένα καλό στοματικό, το γυμνό ή απλά το σεξ. Δε θα διαφωνήσω. Απλά θα προσεγγίσω το ζήτημα από μια άλλη οπτική. Από παράγοντες ερεθισμού, όχι και τόσο συνηθισμένους. Περισσότερο αυθόρμητους. Περισσότερο απρόβλεπτους.

1. Το τραγούδι που ακουγόταν στον πρώτο «καυτό χορό». Κάπου εκεί στη δευτέρα με τρίτη γυμνασίου, συνήθως έρχεται ο πρώτος μας ...καυτός χορός με γυναίκα, συνήθως σε χοροεσπερίδα. Πιστέψτε με, κανένας άντρας δεν ξεχνά αυτήν την «πρώτη φορά», όπως επίσης και το τραγούδι με τον ρυθμό του οποίου η κοπέλα λικνιζόταν πάνω μας. Στάνταρ πράγματα.

2. Το άρωμα του μεγάλου μας έρωτα. Η επιστήμη έχει αποδείξει επανειλημμένως πως η όσφρηση είναι η βασικότερη αίσθηση που συνδέεται με τη μνήμη. Συνεπώς, αν τύχει και βρεθεί δίπλα μας μια γυναίκα με το ίδιο άρωμα που συνηθίζει ή συνήθιζε να φορά ο μεγάλος μας έρωτας, αρχίζει ο ερεθισμός...

3. Το όχι εντελώς γυμνό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξυ σε μία γυναίκα από το ελάχιστα καλυμμένο σώμα της. Για αυτό όλοι οι άντρες προτιμούμε φωτογραφίες με κοπέλες που φορούν εσώρουχα για παράδειγμα. Αν βέβαια, τη θέση των εσωρούχων πάρει ένα αντρικό πουκάμισο, t-shirt ή φούτερ ...ακόμα καλύτερα!

4. Οι τσακωμοί όταν βρισκόμαστε μόνοι σε ένα δωμάτιο. Μη ρωτήσετε το γιατί. Δεν ξέρω να σας απαντήσω. Αυτό που ξέρω με απόλυτη βεβαιότητα όμως, είναι πως ο «σκοτωμός» με την κοπέλα μας σε ένα άδειο δωμάτιο, μας φέρνει στο μυαλό εντελώς διαφορετικά πράγματα από την εκάστοτε διαφωνία. Ξεκάθαρα.

5. Τα δάχτυλά της στην πλάτη μας. Όχι μόνο μας ανάβει. Το συγκεκριμένο φετίχ, έχει και το δικό του όνομα: ακαροφιλία!

6. Το σικέ ντύσιμο. Τα μακριά κόκκινα ή μαύρα φορέματα, οι γοητευτικές ολόσωμες φόρμες, τα ψηλά παπούτσια και το ...σικέ περπάτημα. Ναι, τα παραπάνω ανάβουν κάθε άντρα, όσο κι αν δεν το παραδέχεται, όσο κι αν το παίζει χαμηλότερων τόνων κι απαιτήσεων.

7. Ο φόβος. Υπάρχουν δύο ειδών φόβοι στους οποίους αναφέρομαι. Ο πρώτος έχει να κάνει με το να μη μας δουν ή να μη μας ακούσουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης. Ο δεύτερος, είναι ο λεγόμενος φόβος να μην υπάρξει στύση ο οποίος προκαλεί ...στύση! Μπερδεμένα πράγματα.

8. Όταν η κοπέλα είναι παθιασμένη με κάτι. Το πάθος είναι σέξυ. Τελειωμένη κατάσταση. Ακόμη κι αν αυτό, έχει να κάνει με το πιο ξενέρωτο πράγμα έβερ.

9. Οι ερωτικές σκηνές των ταινιών. Ένα μεγάλο ποσοστό των αντρών, προσπαθεί να μας πείσει πως όταν βλέπει μια ερωτική σκηνή στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, του είναι παντελώς αδιάφορο. Χα Χα Χα! Εδώ γελάμε...

10. Μια γυναίκα που δείχνει πως θέλει σεξ. Τι να μας πουν όλα τα παραπάνω, όταν έχεις μπροστά σου μία γυναίκα που δείχνει πως όχι μόνο θέλει σεξ, όχι μόνο το χρειάζεται εδώ και τώρα, αλλά το θέλει και ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Εκεί παύει να έχει αξία το οτιδήποτε, τα φώτα σβήνουν και...

Πηγή: neopolis.gr