Η γύμνια εντάσσεται ξεκάθαρα στη δεκάδα με τις πιο άβολες και ντροπιαστικές καθημερινές καταστάσεις. Αν είσαι από τους ανθρώπους που νιώθουν άβολα όταν είναι γυμνοί, πρέπει να αλλάξεις σύντομα αυτή σου την ανασφάλεια, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις με μεγαλύτερη άνεση και οικειότητα τις σεξουαλικές στιγμές με τον σύντροφό σου κι όχι μόνο. Είναι σημαντικό να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, ώστε να βελτιώσεις ταυτόχρονα την σεξουαλική σου ζωή. Μην αλλάξεις το σώμα σου, άλλαξε απλά τον τρόπο που νιώθεις γι' αυτό:

#1 Βελτίωσε την στάση του σώματός σου

Για να βγάλεις προς τα έξω την σεξουαλικότητα και τον αισθησιασμό σου, πρέπει να έχεις πάντοτε την κατάλληλη στάση σώματος. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απωθητικό για έναν άντρα, από μία γυναίκα που καμπουριάζει ή έχει ανάρμοστη στάση σώματος για παράδειγμα. Ακούγεται απλοϊκό, αλλά πραγματικά βοηθάει.

#2 Φόρεσε διάφορα αξεσουάρ

Κι αυτό μπορεί να σε ξαφνιάζει, αλλά όντως βοηθάει επίσης. Όταν είσαι γυμνή αλλά φοράς μερικά αξεσουάρ πάνω σου, παύεις να αισθάνεσαι πλέον γυμνή και έχεις μία άλλη πιο αεράτη αίσθηση. Ένα όμορφο κολιέ στο λαιμό, ένα ρολόι και βραχιόλια στο χέρι, ή ένα ζευγάρι όμορφα, μακριά σκουλαρίκια μπορούν να κάνουν την διαφορά. Για τις πιο τολμηρές, ένα ζευγάρι καλτσοδέτες είναι ικανές να σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι.

#3 Κάνε δώρα στον εαυτό σου

Κάνε δώρο μία φουλ περιποίηση στον εαυτό σου. Αποτρίχωση, μανικιούρ/πεντικιούρ, ή οτιδήποτε άλλο σε κάνει να νιώθεις όμορφα τέλος πάντων. Η φροντίδα προς τον εαυτό σου, ποτέ δεν έβλαψε κανένα.

#4 Φτιάξε ατμόσφαιρα

Βάλε χαμηλό φωτισμό και αισθησιακή μουσική και νιώσε πιο σέξι από ποτέ.

#5 Παρατήρησε άλλες γυμνές γυναίκες

Νοίκιασε μία ταινία ή δες πορνό εν ανάγκη. Δεν υπάρχει κάτι το κακό και επιλήψιμο με αυτό. Νιώσε οικεία με όλα τα σώματα, μεγέθη και ατέλειες της καθεμίας γυναίκας, για να νιώσεις κι εσύ με την σειρά σου οικεία με τον εαυτό σου. Από την στιγμή που συνειδητοποιήσεις ότι όλοι ανεξαιρέτως έχουν ατέλειες, θα πάψεις να είσαι τόσο επικριτική με το ίδιο σου το σώμα. Είναι πιο εύκολο να αποδεχτείς τον εαυτό σου, όταν δεν προσπαθείς να μοιάσεις σε μη ρεαλιστικά ιδανικά.

#6 Άγγιξε τον εαυτό σου

Σε περίπτωση που χρειαζόσουν έναν ακόμη λόγο για να αυτοϊκανοποιηθείς, όχι τίποτα άλλο. Η αυτοϊκανοποίηση είναι ο καλύτερος τρόπος να εξοικειωθείς και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου.

Πηγή: neopolis.gr