Οι σκηνές σεξ στις αγαπημένες μας ταινίες και τηλεοπτικές σειρές μπορεί να είναι πολύ ατμοσφαιρικές και ενδιαφέρουσες σίγουρα όμως δεν μπορούν να θεωρηθούν ούτε κατά διάνοια ρεαλιστικές! Μπορείς, λοιπόν, να εκτιμήσεις την καλλιτεχνική αξία τους, χωρίς όμως να πιστέψεις στιγμή πράγματα όπως:

Όλες οι γυναίκες φοράνε ανά πάσα στιγμή σέξυ, υπέροχα εσώρουχα

Μπορεί στις ταινίες η πρωταγωνίστρια να φοράει το τέλειο σετ, ακόμα κι αν, σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, το να βγάλει τα ρούχα της δεν ήταν καθόλου στις προθέσεις της όταν ετοιμαζόταν ωστόσο όλες οι υπόλοιπες γυναίκες που ξέρω σπάνια φοράνε σεταρισμένα εσώρουχα -για να μην αναφέρω το ποσοστό όσων προτιμάμε τα φθαρμένα μακό βρακάκια μας από τα δαντελένια στρινγκ στην καθημερινή ζωή μας.

Το πιο πιθανό είναι ότι θα μείνεις έγκυος με την πρώτη

Όχι ότι δεν υπάρχει πιθανότητα -να τα λέμε κι αυτά- αλλά εντάξει, η πρώτη φορά δεν στιγμάτισε τόσο πολύ τόσες γυναίκες, τουλάχιστον μ' αυτό τον τρόπο. Αν σε απασχολεί το θέμα πάντως, διάβασε κι εδώ...

Το σεξ είναι τέλειο κάθε φορά

Sorry girls, αλλά μέχρι να ανακαλύψεις το σωστό τρόπο ή το σωστό άντρα (ή και τα δύο) το σεξ μπορεί να είναι ακόμα και χάλια! Δηλαδή, καμία σχέση με αυτό που είδες στο Ημερολόγιο ή τον Τιτανικό (αν και στην περίπτωση που το κάνεις μέσα στο αυτοκίνητο να ξέρεις ότι όντως θα υπάρχουν υδρατμοί)!

Μετά το σεξ, εκείνος πέφτει οπωσδήποτε στον έρωτά σου

Το σεξ είναι μια υπέροχη εμπειρία όταν τη μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς και σ' αγαπάει. Μπορεί όμως να είναι μια εξαιρετική εμπειρία ακόμα κι αν το κάνεις με κάποιον με τον οποίο δεν πρόκειται να κάνεις σχέση. Γιατί κι αυτό είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Μη θεωρείς τίποτα δεδομένα.

Το να χρησιμοποιείς προφυλακτικό δεν είναι cool

Έχεις δει ποτέ στην τηλεόραση σκηνή σεξ όπου ο πρωταγωνιστής σταματάει για λίγο τα προκαταρκτικά προκειμένου να φορέσει προφυλακτικό; Πιθανότατα όχι! Στην πραγματική ζωή όμως αυτό είναι απολύτως απαραίτητο όχι μόνο επειδή δεν θέλεις να μείνεις έγκυος αλλά και για να προστατευτείς από ένα σωρό σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ελπίζω να ήμουν αρκετά σαφής!!!

Το να χάσεις την παρθενιά σου είναι κάτι που σε κάνει έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο

Η σεξουαλική ζωή σου είναι κάτι που αφορά μόνο εσένα, δεν καθορίζει το χαρακτήρα σου (ούτε κανενός άλλου)!

Τα προκαταρκτικά είναι προαιρετικά

Στις ταινίες όλοι λειτουργούν υπό τις εντολές του σκηνοθέτη. Στο κρεβάτι σου όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα προκειμένου να στεφτεί το αποτέλεσμα με επιτυχία όσο και το ζέσταμα πριν αρχίσεις να τρέχεις 5 χιλιόμετρα!

Μπορείς να κάνεις σεξ χωρίς να χαλάσεις το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου

Καλύτερα να περιμένεις ότι όταν τελειώσει η φάση θα βρεθείς eyeliner στο πηγούνι και τις τέλειες μπούκλες σου ξεμαλλιασμένες. Έτσι όμως θα ξέρεις ότι άξιζε τον κόπο!!!

Μπορείς να κάνεις σεξ όπου θες

Δεν φαντάζομαι ότι το διαβάζεις για πρώτη φορά εδώ, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξέρεις ότι σε κάποια μέρη, όπως για παράδειγμα δημόσιοι χώροι, η βιβλιοθήκη της σχολής σου και λοιπά όχι μόνο δεν ενδείκνυται το σεξ αλλά και απαγορεύεται!