Ομολογώ πως αν διαβάσεις τον τίτλο σκέτο σου έρχεται ένα γέλιο. Γιατί με την ανομβρία που έχει πέσει τελευταία σε πολύ κόσμο δεν ξέρεις αν θα κάνεις συνολικά 15 φορές σεξ στην ζωή σου, όχι να σου τύχουν και 15 διαφορετικά είδη. Επειδή όμως δεν πρέπει να είσαι απαισιόδοξη και να σε παίρνει από κάτω, καλό είναι να σκέφτεσαι ότι θα σε πάρει σε διάφορες στάσεις όχι μόνο από κάτω. Μιλάω για τον επόμενο φίλο σου. Είτε περιστασιακό είτε όχι. 

Σε ένα άλλο κείμενο σας έχω αναφέρει ότι το σεξ δεν είναι το ίδιο κάθε φορά. Δεν βάζεις ένα αυτόματο κουμπί και γίνεται πατέντα. Κάθε σεξ διαφέρει. Διαφέρει ο παρτενέρ, άρα και τα γούστα. Μπορεί να είναι ίδιος ο παρτενέρ, αλλά όχι η διάθεση του. Διαφέρει σε κάθε περίπτωση η πράξη, ανάλογα με τα κίνητρα της και την συμφωνία κάτω από το τραπέζι μεταξύ των δύο πόλων. Όπως και να έχει, στην ζωή σου θα συναντήσεις κάποιο, κάποια ή και όλα τα παρακάτω είδη σεξ.

1. Το σεξ της πρώτης φοράς. Άγχος, αδημονία, ιδρώτας, άγνοια...Γενικώς, όπως κάθε τι που το κάνεις για πρώτη φορά έτσι και το σεξ παίζει αν θα βγει πολύ καλό ή μάπα. Δεν το ξεχνάς με τίποτα μια φορά.

2. Το σεξ από οίκτο. Είναι η φάση που μπορεί να έχεις χωρίσει μετά από μακροχρόνια σχέση και κλαις στην αγκαλιά ενός φίλου σου για παράδειγμα και του ζητάς να το κάνετε γιατί το έχεις ανάγκη. Είναι αυτό που ζήτησε η Ρέιτσελ από τον Ρος όταν ο μπαμπάς της έπαθε έμφραγμα (καιρό είχα να μιλήσω για τα Φιλαράκια).

3. Το "ποιος είσαι; τι κάνεις εδώ;" σεξ. Ξυπνάς και βλέπεις δίπλα σου έναν άγνωστο. Μην τρελαίνεσαι. Πάλι έγινες τύφλα χθες βράδυ και περιμάζεψες κάποιον.

4. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Κανονικά δεν θα το έκανες μαζί του, αλλά για 4 η ώρα τη νύχτα μετά από 3-4 ποτά τίποτα δεν είναι κακό.

5. Το υπαίθριο σεξ. Θα είναι σε κάποια τουαλέτα, στο αμάξι, σε κάποια σεξοκαβάτζα της Αθήνας, στην ταράτσα της πολυκατοικίας...Η ιδιαιτερότητά του είναι προφανής. Ένας ηδονικός φόβος μην σας πάρει κανά μάτι. Και όλα στα γρήγορα.

6. Κάποιο από τα σεξ που θα κάνεις με έναν από αυτούς τους τύπους άντρα.

7.Το σεξ με γκόμενο για καρχαρίες. Αυτή είναι η ατάκα που χρησιμοποιούμε οι άντρες για μια γυναίκα που είναι έξω από τα νερά μας. Είναι για καρχαρίες. Κι όμως την καταφέρνουμε εμείς οι ροφοί. Φαντάσου αυτό για άντρα. Τον τύπο που έλεγες ότι δεν θα σου κάτσει ποτέ. Και τον κατάφερες.

8. Το kinky σεξ. Μπορεί να είναι και fetish sex. Με κανά ποδολάγνο για παράδειγμα που θα θέλει να κάνεις παιχνίδι με τα πόδια.

9. Το σεξ του χωρισμού/επανασύνδεσης/επετειακό. Τα βάζω όλα μαζί γιατί αφορούν τον ίδιο άντρα. Είτε χωρίζετε και το κάνετε για τελευταία φορά, είτε τα ξαναβρίσκετε είτε συμφωνείτε μια φορά το μήνα να το κάνετε επειδή ήταν πολύ καλό και είναι κρίμα να χαθεί.

10. Το πρωινό σεξ.

11. Το σεξ χωρίς συναίσθημα. Ζωώδες, επιθετικό, χωρίς δεσμεύσεις και αγάπες.