Η βαρεμάρα στο κρεβάτι πλήττει τους πάντες…Είτε είσαι σε μακροχρόνια σχέση –που είναι λογικό- είτε ακόμα κι αν έχεις ελεύθερες σχέσεις, πάλι φτάνεις σε ένα σημείο που λες πως χρειάζεσαι κάτι για να ανέβει η λίμπιντο, να κάνεις κάτι διαφορετικό και να ζήσεις κάτι ξεχωριστό στο κομμάτι του σεξ.

Δες εδώ επτά λόγους που δεν έχεις διάθεση για σεξ...

Μπορείς να κάνεις τα παρακάτω παιχνιδάκια όμως και σίγουρα θα περάσεις σούπερ!

1.    Πιες μια γουλιά… μπορείς!

sex games
Πολύ απλό παιχνίδι… Ξεκινάτε με αλκοόλ –με ρέγουλα κοπελιά, εάν είσαι πάνω από 18 και φυσικά εάν εμπιστεύεσαι τον άντρα που έχεις δίπλα σου ή πάνω σου ή κάτω σου τέλοσπάντων- και με κάθε γουλιά, φιλάς και διαφορετικό σημείο στο σώμα του. Αντίστοιχα, κάνει το ίδιο και αυτός σε εσένα… Στις πέντε γουλιές, θα έχετε ήδη περάσει στο ψητό!

2.    Μπολ με φαντασιώσεις


The Fantasy Bowl! Βάζετε δέκα χαρτάκια μέσα σε ένα μπολ στα οποία γράφετε τις φαντασιώσεις σας και επιλέγει ένα χαρτάκι ο καθένας. Καλή απόλαυση! Δες εδώ 13 μυστικά για καλύτερο σεξ.

3.    Μεταμφιέσου- Δεν χρειάζεται να είναι απόκριες!


Το τι το ξέρεις εσύ, ανάλογα με τα γούστα του αγαπημένου σου…Μια στολή σέξυ νοσοκόμας που είχες από τις απόκριες, δεν είναι κακή ιδέα πάντως!

4.    Strip Poker


Πολύ γνωστό και μη εξαιρετέο! Χαρτιά και όποιος χάνει, βγάζει ένα ρούχο! Εύχομαι να έχεις εσύ ρέντα και να τον απολαύσεις πρώτα εσύ γυμνό.Δες εδώ 15 λάθη που κάνουμε μετά το σεξ.

5.    Φάε κάτι βρε παιδί μου

sex games
Φράουλα, σοκολάτα, σαντιγύ, μέλι και πολλά άλλα … εύγεστα πραγματάκια, μπορεί να τοποθετηθούν στα κορμιά σας και να γίνει πανικός! Προσοχή! Μην τα βάζεις σε πολύ… περίεργα σημεία, όπως για παράδειγμα μέσα στον κόλπο σου, γιατί το διαφορετικό Ph μπορεί σου προκαλέσει φαγούρα!

6.    Χρησιμοποιείστε μόνο τα πόδια και τη γλώσσα σας


Εννοώ πως για λίγο, στα προκαταρκτικά, δέστε τα χέρια σας και κάντε ότι θέλετε με τη γλώσσα σας. Και με το πόδι σου όμως, μπορείς να κάνεις θαύματα εκεί κάτω του! Δες εδώ 4 μύθους για το σεξ που δεν ισχύουν με την καμία!

7.    Δέσε μάτια


Είναι σέξυ, μυστήριο, άσε που έχεις περισσότερη άνεση στο να κάνεις πιο πολλές στάσεις –υπό την έννοια ότι δε σε νοιάζει εάν φανεί αυτή η ελάχιστη κυτταρίτιδα που σου άφησε η πίτσα του καλοκαιριού.

8.    Sex toys


Εκτός από τα παιχνίδια φαντασίας που είπαμε παραπάνω, υπάρχουν και τα … κανονικά παιχνίδια για το σεξ. Δονητές, εξαρτήματα και πολλά πολλά άλλα, που μπορούν να σας χαρίσουν ατελείωτες ώρες απόλαυσης.


9.    Στοπ! Ο χρόνος έληξε!

sex games

Ο,τι σου απαγορεύει ο άλλος, αμέσως γίνεται πιο θελκτικό και πιο σέξυ. Βάλε λοιπόν, όρια χρόνου. Πες του πως έχει μόνο πέντε λεπτά στη διάθεσή του για να κάνετε μια συγκεκριμένη στάση και μετά μόνο άλλα δέκα λεπτά για την επόμενη. Θα απογειωθείτε!

10.    Κάνε του ερωτήσεις


Το κοινότυπο είναι κατά τη διάρκεια του σεξ. Εγώ σου προτείνω πριν το σεξ! Τι εννοώ; Κάνε του διάφορες ερωτήσεις από απόσταση –εννοείται σεξουαλικού περιεχομένου, μην τον ρωτήσεις τον άνθρωπο πότε υπεγράφη η συνθήκη του Κιουτσούκ Καιναρτζή- και ένα σου αρέσουν οι απαντήσεις που σου δίνει, τότε μπορεί να κάνει ένα βήμα πιο μπροστά, να έρχεται προς το μέρος σου δηλαδή. Εάν όχι, τότε πρέπει να πηγαίνει ένα βήμα πίσω. Θα πάθει την πλάκα του!

Δες τις χειρότερες ατάκες που μπορεί να πει μια γυναίκα σε έναν άντρα, αμέσως μετά το σεξ!