Υπάρχουν κάποιες αντιλήψεις και νόρμες της κοινωνίας σχετικά με τα ζευγάρια - όλα τα ζευγάρια, όχι μόνο αυτά που το πάνε για γάμο - που σου λένε ότι το αγόρι πρέπει να είναι στο ύψος σου ή ακόμη καλύτερα πολύ πιο ψηλό και να είναι και στην ηλικία σου ή ακόμη καλύτερα μεγαλύτερο από σένα. Όχι ότι αν βγεις μ' έναν πιο κοντό και πιο μικρό θα βιώσεις την κατακραυγή του κόσμου, αλλά το πισώπλατο κους κους θα το φας. Όλα κι όλα! Όπως και να χει, μιας και δεν είμαι το πρώτο μπόι που κυκλοφορεί, δε μου έχει τύχει να βγαίνω με κάποιον πιο κοντό - μα πόσο πιο κοντό; Εσύ όμως που είσαι ψηλή, πειράζει να βγεις με κάποιον πιο κοντό από σένα; Θα σου πω εγώ, όχι δεν πειράζει.

Για κάποιο περίεργο λόγο δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό να είναι το αγόρι ο κοντός της υπόθεσης και ναι, και γω θα γελάσω (σατανικά) άμα δω μια κοπέλα δυο μέτρα να βγαίνει μ' έναν που της φτάνει - το πολύ - μέχρι τη μέση, αλλά αν αυτό το άτομο αξίζει όσο 1000 ψηλοί, θα το αφήσεις γι' αυτό το λόγο; 

Αν το κριτήριο είναι το ύψος τότε θα πέφτεις σε μεγάλη παγίδα - θα ψάχνεις τον ψηλό και θα χάνεις ενδεχομένως από την προσωπικότητα του, το μυαλό του, τους τρόπους του και πόσα ακόμη. Όχι, δε λέω ότι οι ψηλοί είναι ξύλα απελέκητα, αλλά αν αυτό είναι το μόνο κριτήριο σου, τότε θα ξεφύγεις από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που ψάχνεις σε κάποιον. Το ύψος δεν αρκεί.

Να θυμάσαι πως το ότι είναι κοντός κάποιος ή έστω πιο κοντός από σένα, δεν τον κάνει ανίκανο να γίνει το καλύτερο αγόρι που θα μπορούσες να έχεις. Εξάλλου πόσο άδικο είναι να σε απορρίπτει κάποιος με βάση τα πόσα εκατοστά ύψους σου λείπουν;

Κι αν σε αγχώσει το ''τι θα πει ο κόσμος'' να σου πω κάτι να σε αγχώσω ακόμη περισσότερο, ο κόσμος που θέλει πάντα θα βρει κάτι να πει. Αν είναι στο ύψος σου, θα υπάρξει κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα τον βάλει στο επίκεντρο του κοτσομπολιού. Κι αν είναι κάτι να τον κάνει δαχτυλοδεικτούμενο, ε ας είναι το ύψος του.

Εγώ πάντως θα τα έφτιαχνα κανονικότατα με τον Bruno Mars κι ας του ρίχνω δυο πόντους!