Οπου κι αν πας, από το χωριό σου μέχρι ένα τριήμερο στο σπίτι μιας φίλης σου, όποτε κι αν πας, τώρα το Πάσχα ή αργότερα, με όποιον κι αν πας, με το αγόρι σου ή με γονείς ή με φίλες, πρέπει να φτιάξεις μια βαλιτσούλα με τα απαραίτητα. Ποια είναι τα απαραίτητα; Σίγουρα όχι όλη η ανοιξιάτικη συλλογή ρούχων το μαγαζιών!

1. Κάτι πιο «χοντρό» από τα ρούχα σου


Ίσως η υπέρτατη φράση της μαμάς «βάλε κάτι παιδί μου, θα κρυώσεις» είναι η πιο σωστή ανά τους αιώνες των αιώνων! Ακόμα και καλοκαίρι να φτάσει για να φύγεις, βάλε ένα τζιν μπουφανάκι, γιατί το βράδυ μπορεί ν το χρειαστείς. Γι αυτή την περίοδο, εκτός από απλά μακρυμάνικα, βάλε κι ένα ζεστό πουλοβεράκι γιατί ποτέ δεν ξέρεις το κρύο που έχει στο χωριό ή αν αλλάξει ο καιρός. Άνοιξη έχουμε ακόμα!

2. Υπόθεση: Μαλλιά


Μεγάλο κεφάλαιο, και άκρως απαραίτητο, καθώς αν δεν είσαι τυχερή και δεν έχεις ένα στρωτό μαλλί, μέχρι και στην ταβέρνα του Κάτω Παρταλίου να πας, πρέπει να φτιάξεις λίγο το μαλλί σου. Μέσα σε ένα νεσεσέρ, λοιπόν, τοποθέτησε δυο τρία πιαστράκια, κοκκαλάκια, λαστιχάκια κτλ, ένα πιστολάκι ή ένα ισιωτικό -ό,τι σε βολεύει καλύτερα και ό,τι πιάνει λιγότερο χώρο, μια λακ και μια χτένα. Με αυτά τα τέσσερα, μπορείς να κάνεις θαύματα!

3. Βολικό παπούτσι

Πιες γόβες και αηδίες! Προτεραιότητα έχει να πάρεις ένα βολικό παπούτσι μαζί σου. Allstarακια, αθλητικά ή εσπαντρίγιες, είναι τα πιο κατάλληλα για ένα τριημεράκι!

4. Εσώρουχα

Αν πηγαίνεις με τον φίλο σου διακοπές για ένα τριήμερο, μην πέσεις στην παγίδα και πάρεις δέκα κοφτά, δέκα στρινγκάκια και δέκα brazilian βρακάκια. Και κάθε τρεις ώρες να αλλάζεις βρακί, πάλι δεν θα προλάβεις να τα βάλεις όλα! Πάρε όσα χρειάζεσαι και το κυριότερο: καλτσούλες και πιτζαμούλες! Για χουχούλιασμα και αγκαλίτσες!

5. Ελαφρύ make up


Δηλαδή λίγη πούδρα, λίγη μάσκαρα και ένα λιπ γκλος, όλα αυτά σε ένα μικρό νεσεσέρ! Όσο και να προσέχεις τον εαυτό σου, νομίζω θα ήταν υπερβολή να πάρεις πολλά προϊόντα μακιγιάζ, γιατί πολύ απλά δεν τα χρειάζεσαι όλα! Ας μην πάρουμε την περίπτωση να πας στο χωριό, οπότε μπορεί να μην χρειαστείς ούτε καν τα  απαραίτητα!

6. Βραδινό τσαντάκι

Εάν υπάρχει πιθανότητα να βγεις έστω και για ένα βράδυ έξω, βάλε στη βαλίτσα σου κι ένα μικρό τσαντάκι, για να μην κουβαλάς την τσαντάρα σου στο ποτό σου!


Άντε και καλά να περάσεις!!!