Θα το έχετε αντιληφθεί ως τώρα ότι τα αρσενικά όσο μάτσο και αν είναι/παίζουν, όσο θηρευτές κι αν αισθάνονται, μπορούν να πανικοβληθούν για ψύλλου πήδημα. Μα θα τους χυθεί ο καφές στο χαλί και θα προσπαθούν να τον καθαρίσουν πριν το αντιληφθείτε, μα θα βλέπουν από το ματάκι της πόρτας την πεθερά τους… Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα τους κάνει να τρομάζουν και θα κρύβονται τα γεννητικά τους όργανα από φόβο. Να όπως του Τσάντλερ όταν ακούει αυτό.

Η χειρότερη περίπτωση που μας συμβαίνει αυτό στον μέγιστο βαθμό είναι στις πρώτες 2-3 μέρες της περιόδου σας. Ιδίως αν είστε από αυτές που την περνούν με πόνους που σε στέλνουν νοσοκομείο, τότε Θεός (μας) φυλάξοι. Έχετε κάτσει ποτέ να σκεφτείτε τι συμβαίνει στο μυαλό ενός άντρα;

1.«Τώρα τι κάνουμε;» Είναι ο πανικός του αρσενικού μπροστά στο πιο παράξενο φαινόμενο της φύσης. Σόρι about that. Όχι δεν το εννοούσα. Άσε κάτω το μαχαίρι. Τι πας να κάνεις...; Όχι, μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...

2. «Να κάτσω σπίτι ή να εξαφανιστώ. Μήπως να φτιάξω τις βάρδιες μου για να λείπω όλη μέρα;». Καλά το ακούς. Μέχρι και στο παγκάκι θα προτιμούσαμε να μείνουμε ακόμα και με 5 βαθμούς για να γλυτώσουμε από την «ορμονική» γκρίνια. Άσε που βρίσκετε την ευκαιρία και τα λέτε όλα όσα κρατούσατε μέσα σας και μετά το ρίχνετε στην περίοδο.

3. «Πώς να της πω να κάνουμε backdoor sex;». Ναι είμαστε τόσο άρρωστοι όσο αυτό. Αλλά είμαστε τόσο ειλικρινείς που θα το δείξουμε. Δεν έχουμε περίοδο να καμουφλαριστούμε.

4. «Πώς να της το πω;». Ναι προφανώς και ξέρεις ότι η Ερυθρά Θάλασσα εγκαταστάθηκε στο εσώρουχο σου. Όμως δεν ξέρουμε αν είναι κάτι που το συζητάμε άφοβα ή είναι He-Who-Shall-Not-Be-Named.

5. «Πώς να της φερθώ;». Αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε είναι ότι αυτές τις 4-5 μέρες που θα ταλαιπωρείσαι είμαστε εις το Εσύ κι όχι εις το Εμείς. Τα δικά σου δικά σου και τα δικά μας δικά σου.

6. «Να μωρέ έλεγα να πάω για μια μπύρα με τα παιδιά τώρα που εσύ δεν μπορείς». Πας καλά άνθρωπέ μου; Γιατί ανοίγεις τις Πύλες της Κολάσεως; Θα κάτσεις και θα την παρηγορείς.

Καλά εντάξει δεν θα σε αγγίξει.

7. «Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ, θες να με περιποιηθείς ψυχή τε και στόματι;». «Τιιιιιιι είπες ανεκδιήγητο γουρούνι; Καλά μόνο η πάρτη σου σε ενδιαφέρει; Εγώ εδώ πονάω κι εσύ θες να βάλω στο στόμα μου το τέτοιο σου;». Έλα που δεν το έχεις πει ποτέ.

8. «Είσαι πολύ όμορφη σήμερα αγάπη μου». Το ξέρουμε κι οι δύο ότι αυτό είναι ψέμα. Μολαταύτα να τονίσω ότι είσαι όντως πολύ όμορφη σήμερα αγάπη μου.

9. «Σε νιώθω. Είχα χτυπήσει κι εγώ μια φορά στην  ...ευαίσθητη περιοχή μου και πονούσα τρεις μέρες». Κανένας πόνος δεν συγκρίνεται με την περίοδο ρε γελοίε. Αυτό σκέφτεσαι παραδέξου το.