Και γιατί 30 θα μου πεις; Γιατί όχι 25; Αρχικά μην βλέπεις το 30 σαν έναν αριθμό. Δες τον σαν ένα πλαίσιο, έναν συμβολισμό. Βάλε και ένα +/- 2 και θα καταλάβεις ότι μιλάω για μια ηλικία που οι περισσότερες γυναίκες είναι σε φάση που σκέφτονται σταθερότητα, γάμο, μητρικά ένστικτα κτλ. Είναι σε μια διαδικασία εν πάσει περιπτώσει που ψάχνουν τον έναν. Άσχετο που ποτέ δεν θα είναι ένας, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Επίσης σε αυτή την ηλικία πάλι υποτίθεται ότι έχεις μια δεκαετή τουλάχιστον εμπειρία στο σεξ και μπορείς πλέον να καταλαβαίνεις πράγματα, να ξέρεις πως λειτουργεί, να μην τρελαίνεσαι και να μην υπερενθουσιάζεσαι. Είναι η ηλικία που έχεις αντιληφθεί 15 κανόνες, τις 15 εντολές του σεξ.

1.Αν αναρωτιέσαι για τον οργασμό σου τότε μάλλον δεν ήρθε.

2. Θέλεις κάτι; Άνοιξε το στόμα σου και ζήτα το. Όσο κι αν σε γουστάρει και να προσπαθεί είναι πιθανό να μην βρίσκει τον σωστό δρόμο. Καθοδήγησε τον.

3. Η σχέση είναι δούναι και λαβείν. Άρρητος νόμος. Κι επειδή είθισται όταν ανοίγεις μια επιχείρηση πρώτα να δίνεις-επενδύεις και μετά να παίρνεις, αν θες κάτι πρώτα να το προσφέρεις.

4. Αυτό ισχύει και για τον φίλο σου. Αν είναι παρτάκιας τότε θα γίνεις κι εσύ και θα καταλήξει σε σούπα το σεξ.

5. Embrace your noise (κάποια πράγματα αποτυπώνονται καλύτερα στ΄αγγλικά). Κοινώς, μην ντρέπεσαι για τους θορύβους που βγάζεις κατά την διάρκεια του σεξ. Ας σε ακούσουν οι γείτονες. Χαρά θα τους δώσεις.

6. Κάθε πρώτη φορά είναι η λιγότερο καλή που θα έχεις. Ίσως και πολύ κακή. Γιατί ο άλλος μαθαίνει το κορμί σου. Γι΄αυτό συνήθως μετά την πρώτη φορά ακολουθεί στα καπάκια η δεύτερη. Τώρα που το βρήκαμε μην το χάσουμε.

7. Μια διείσδυση δεν είναι αρκετή. Χρειάζεται το πριν και το ταυτόχρονο.

8. Υπάρχουν οι κόκκινες γραμμές, αλλά υπάρχουν και οι υπερβάσεις. Μην λες σε όλα όχι ή σε όλα ναι.

9. Αγάπα το γυμνό σου σώμα. Αν δεν το αγαπάς εσύ, δεν θα το κάνει κι αυτός. Και πίστεψε με έχει όλη την καλή διάθεση!

10. Υπάρχουν μέρες άσχημες, μέρες μέτριες και μέρες που θα σε απογειώσουν. Κάθε μία έχει την αξία της.

11. Το dirty talking έχει αποδειχτεί σωτήριο πολλές φορές.

12. Τα εν οίκω μην εν δήμω. Εντάξει στην αρχή της σχέσης θα πεις και δυο πράγματα στις φίλες σου, αλλά από ένα σημείο και μετά ό,τι παρουσιάζεται μένει μεταξύ σας.

13. Μπορείς πάντα να δοκιμάζεις αυτά και αυτά.

14. Δεν κάνεις σεξ ποτέ επειδή πρέπει. Εκτός κι αν είσαι άντρας.

15. Το προφυλακτικό δεν είναι προαιρετικό. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ! Όταν σιγουρευτείς ότι είναι κομπλέ τότε κάνε ό,τι θες.

16. Το μέγεθος είναι σημαντικό. Πιο σημαντικό όμως είναι το πάχος. Εκτός κι αν μιλάμε για δακτυλήθρες.