Αφού διάβασες τίτλο και υπότιτλο, join me στο emoticon της έκπληξης. :O 

Ω, ναι, υπάρχουν και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένες και με σφραγίδα. Έχουμε ακούσει για τις στιγμές της ημέρες που προδιαθέτουν για σεξ με μεγαλύτερη ευχαρίστηση, έχουμε ακούσει για τις στάσεις που κάνουν το σεξ καλύτερο και σε φέρνουν πιο κοντά στον οργασμό, αλλά ότι θα μαθαίναμε και για συγκεκριμένες μέρες του χρόνου που ενδείκνυνται για σεξ, ομολογώ πως δεν το περίμενα. Θα ήθελα πολύ να σου πω να βάλεις ένα πρόγραμμα για να κάνεις σεξ εκείνες τις μέρες, αλλά είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, το σεξ δεν είναι πρόγραμμα. Είναι αυθορμητισμός. Επομένως, ο μόνος λόγος που σου αποκαλύπτω ποιες είναι αυτές οι μέρες είναι το καθαρά εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον και ίσως και μια προσπάθεια να δοκιμάσεις την επιστημονική τους εγκυρότητα. Κι αφού έφτασα την περιέργεια σου στα ύψη ήρθε η ώρα της αποκάλυψης.

1. Η τελευταία μέρα πριν την περίοδο. Καλά διάβασες. Ενώ εσύ μπορεί να φοβάσαι ότι θα σου την σκάσει και θα έρθει νωρίτερα ή αργότερα, η προφεσόρα Laurie Watson εξηγεί ότι εκείνη τη μέρα η κλειτορίδα σου γίνεται πιο βαριά λόγω της μεγάλης αύξησης της ροής των υγρών και αυτό την κάνει πιο ευαίσθητη σε συσπάσεις.

2. Για μεγαλύτερης διάρκειας σεξ οι περίοδοι των διακοπών είναι οι καλύτερες. Τα Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά και ιδανικότερα το καλοκαίρι είναι οι μέρες με τις μεγαλύτερες χρονικά πράξεις. Η εξήγηση δεν είναι κάτι τρομερά καινούργιο. Δεν ανακαλύπτει την πυρίτιδα ο ψυχοθεραπευτής Terence Watts. Απλώς παρατηρεί και επιβεβαιώνει μια εικασία. Λόγω ραγδαίας μείωσης του άγχους και της πίεσης των ωραρίων, η σεξουαλική πράξη γίνεται με άλλη διάθεση και σπανίως πέφτει κάτω από το μισάωρο με προκαταρκτικά κτλ. εντός.

3. Για το πρωινό σεξ στα είπε ο Στέργιος εδώ. Η δρ. Watson απλώς δίνει στα λεγόμενα μου μια ακαδημαική εγκυρότητα. Με την πάροδο του χρόνου οι γυναίκες κουράζονται πιο γρήγορα στο τέλος της μέρας. Άρα η καλύτερη στιγμή για σεξ είναι με το που ξυπνήσεις.

4. Σεξ στην διάρκεια της περιόδου. Οκ, αυτό δεν ξέρω πως πάει. Το λες σιχαμένο ή όχι. Για ρωτήστε καλύτερα και τον φίλο σας τι πιστεύει. Ο δρ. Levine λέει ότι το σεξ σε αυτές τις μέρες βοηθάει ώστε να περνούν λιγότερο επώδυνα. Τη στιγμή που εσύ θα είσαι του θανατά και θα ουρλιάζεις από πόνο θα φωνάζεις τον άλλον να το κάνετε. Τόσο απλό ήταν βρε αδερφέ και δεν στο έλεγαν τόσο καιρό... #not

5. Μετά τη γυμναστική. Ο λόγος είναι ότι κάθε άνθρωπος νιώθει το σώμα του να είναι έτοιμο για ανδρικά/γυναικεία εξώφυλλα κι ας μην έχει ουδεμία διαφορά από πριν. Έτσι αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στο κρεβάτι, άρα λειτουργείς με άλλη διάθεση. Τουλάχιστον αυτό λέει έρευνα του πανεπιστημίου της Φλόριντα.

6. Για ρουτινιάρικη σχέση, ένα μεταμεσονύκτιο την ημέρα τον σεξολόγο ή τον χωρισμό κάνει πέρα. Ο προαναφερθείς δρ. Levine λέει ότι στα ζευγάρια με μακροχρόνιες σχέσεις, το να προγραμματίσουν ένα σεξ στις 3 το βράδυ που όλες τους οι έννοιες έχουν πατήσει pause. Παιδιά κοιμούνται του καλού καιρού, δουλειές ξαποσταίνουν, αφεντικά κοιμούνται άρα τι καλύτερο;