Στις τόσες και τόσες φορές που σου έχω δώσει συμβουλές για να κάνεις το σεξ πιο πικάντικο και kinky είχα παραλείψει μια σημαντική παράμετρο. Το dirty talking. Το dirty talking, όχι αυτό που εφαρμόζεις στο sexting, αλλά αυτό που επιστρατεύεις στην διάρκεια του σεξ. Μπορεί στο άκουσμα του και μόνο να γελάς ή να φαντάζεσαι τον εαυτό σου να το κάνει και να το θεωρείς γελοίο, αλλά είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού. Ιδίως αν δεις ότι ο φίλος σου αρέσκεται σε αυτό δεν μπορείς να το αφήσεις αναπάντητο γιατί μπορεί να ξενερώσει. Αν για παράδειγμα στο ξεκάρφωτο σου πει "θέλω να βογγάς και εγώ να σου κλείνω το στόμα" δεν θα κάτσεις να τον κοιτάς σα χάνος. Κι επειδή για να εξακολουθείς να με διαβάζεις μάλλον αργείς να πάρεις μπρος, θα σου δώσω και εδώ τον μπούσουλα.

Τι Να Προσέξεις

1. Τον τόνο της φωνής σου. Σκέψου πως αλλάζεις το χρώμα και το βάθος της φωνής όταν μιλάς στο τηλέφωνο μαζί του. Όχι με τον μπεμπεκίστικο τρόπο, αλλά με αυτή τη μπάσα φωνή σαν τη Χριστίνα από το Dolce Vita. "Έλα πασά μου και δώστα όλα". Επίσης μετράει και η ταχύτητα που το λες. Όσο πιο αργά τόσο πιο καθαρά. Μην κάνεις παύσεις αγγελοπουλικές μεταξύ των συλλαβών. Κατάλαβες τι εννοώ.

2. Μην σε πιάσουν τα γέλια. Εκείνη τη στιγμή να μην σκέφτεσαι. Άσε τις λέξεις απλώς να βγουν και προχώρα. Αν γελάσεις θα χαλάσει όλη η φάση.

3. Την γλώσσα του σώματος σου. Δεν κάνουμε απαγγελία σε γιορτή 25ης Μαρτίου από την 5η δημοτικού εδώ. Θέλει και σκηνική παρουσία. Άμα το λες και είσαι ψιλοακίνηση ή δεν συμβαδίζεις με τα λεγόμενα σου τότε τσάμπα ο κόπος. Αν πχ λες "χτύπα με αλύπητα" κούνα και λίγο το κεφάλι σου, άρχισε να σπαρταράς σαν ψάρι.

Τι Να Πεις

Από ατάκες έχεις ακούσει σίγουρα πολλές. Είναι όμως λογικό αν δεν το έχεις ξανακάνει να πάθεις κοκομπλόκο και όσα έχεις προβάρει να σβήσουν μονοκοντυλιά από το μυαλό σου. Κι αυτό θα γίνει επειδή είχες φθηνό σχέδιο. Οπότε για να πάρεις έμπνευση δες μερικές ταινίες ανάλογου περιεχομένου (όχι των 80's γιατί το πολύ να του πεις κανά βαρκάρη μου). Εκείνη την ώρα πάλι μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από περιστατικά. Μπορείς να σχολιάσεις επιτιμητικά από το μόριο του μέχρι το άτριχο στήθος του ή να του πεις "μην βγάλεις τα ρούχα σου, θα στα σκίσω εγώ". Γενικά, πιες και 3-4 ποτηράκια και θα βγουν όλα αβίαστα.