Τι Κάμα Σούτρα, τι συμβουλές στο Yolo, τι συζητήσεις με φίλες…. Εδώ η τεχνολογία κάνει θαύματα!

Ο λόγος για τη νέα εφαρμογή «PlsPlsMe», η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για ζευγάρια και  φτιαγμένη για να δώσει στους εραστές έναν εύκολο τρόπο να ανακαλύψουν τι τους αρέσει στο σεξ. Όταν το ζευγάρι κάνει το quiz που περιλαμβάνει η εφαρμογή, τότε θα τους προβάλει τα κοινά τους σημεία! 

Η δημιουργός του «PlsPlsMe», Graceann Bennett, μίλησε στο Business Insider για το πώς ξεκίνησε να φτιάξει μια τέτοια εφαρμογή: «Η αρχική ιδέα προήλθε από το γεγονός ότι δεν γνώριζα πώς θα κάνω το σεξ που ήθελα – ή ακόμη τι ήταν αυτό που ήθελα!».

Η Bennett λέει ότι το κενό επικοινωνίας μεταξύ των συντρόφων είναι κάτι που ζουν τόσο τα παλαιότερα όσο και τα νεότερα ζευγάρια, ενώ το στίγμα που παραμένει γύρω από το σεξ οδηγεί πολλούς στο να σιωπούν, αντί να κυνηγούν τις ευκαιρίες. Δες εδώ ποια πράγματα στο σεξ σε κάνουν τούρμπο.

To PlsPlsMe είναι τώρα σε private beta, αλλά η Bennet λέει ότι η open beta έκδοση θα έρθει το καλοκαίρι, ενώ στο τέλος του, ή αρχές φθινοπώρου θα γίνει διαθέσιμη η εφαρμογη για iPhone.

Όπως και να'χει, δες εδώ έξι κινήσεις για να φαίνεσαι πιο έμπειρη στο σεξ.