Το σεξ δεν είναι απλώς μια πράξη. Είναι κάτι πολύ παραπάνω. Είναι μια Αγία Τριάδα. Είναι η διάθεση πριν την πράξη, είναι τα προκαταρκτικά και η πράξη αυτή καθαυτή και είναι και το μετά. Κι αν για την πράξη έχουν καταναλωθεί άπειρες ώρες και έχει χυθεί πολλή μελάνη στο Y-olo.gr για να καθοδηγηθείς, για τα άλλα δύο μέρη δεν έχει ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο και αποκλειστικό. Για το μετά μπορείς να πεις ότι δεν σε καίει και τόσο. Όμως το πριν, η διάθεση με την οποία θες να μπεις στην διαδικασία είναι μεγάλη υπόθεση. Κι επειδή δεν έχει κανείς άνθρωπος έναν διακόπτη για να πατάει το on, η διάθεση μία υπάρχει και τρεις δεν υπάρχει. Είτε σε σένα είτε στον φίλο σου. Ή και στους δύο. Τι μπορείς να κάνεις για να επέλθει η άνοδος; Watch and learn που λεν και στο χωριό μου.

1. Λίστα Νο1: Σε ένα χαρτάκι θα γράψει ο κάθε ένας τα 5 ονόματα με τα οποία έχει το δικαίωμα να απατήσει τον άλλον χωρίς να υπάρξουν συνέπειες χωρισμού. Τα ονόματα θα είναι διάσημων κυριών. Τότε θα πάρεις το δικό του, αυτός το δικό σου και θα προσπαθήσετε να υποδυθείτε έναν από τους 5 αναγραφόμενους. Μη μου λες ότι λέω κοτσάνες. Το έκανε ο Ρος με την Ρέιτσελ.

2. Λίστα Νο2: Σε αυτή την λίστα θα γράψετε και οι δύο έναν αριθμό από πράγματα-φαντασιώσεις που σας ερεθίζουν. Και άπαξ και τις συμπληρώσετε θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με το #1.

3. Το sexting γιατί εφευρέθηκε; Γι΄αυτό έγινε το sexting μάτια μου για να ανταλλάξετε και μια στοίβα από πονηρά μηνύματα, να αποσταλούν ντάνες ημι-γυμνών φωτογραφιών και η διάθεση θα πιάσει ταβάνι.

4. Ανολοκλήρωτες φράσεις και ελλειπτικά καλέσματα. Του στυλ "πάω στο μπάνιο, θα αφήσω ανοιχτά..." ή "πώς σου φαίνεται αυτή η φούστα; μήπως να την βγάλω;". Το έπιασες το νόημα. (Ναι το ξέρω ότι σε εντυπωσιάζω. Μη, σταμάτα, κοκκινίζω)

5. Δείτε μαζί ταινίες με περιεχόμενο άκρως άκρως ερωτικό. Καλά δεν λέω να φουλάρετε σε πορνό. Μπορεί να είναι απλώς μια αισθησιακή ταινία. Όπως η σκηνή της Jolie με τον Ethan Hawke στο Taking Lives ή της Diane Lane με τον Olivier Martinez στο Unfaithful.

 
6. First time Memorabilia. Που θα πει να ανατρέξετε στις πρώτες σας φορές σεξουαλικά και να θυμηθείτε τι ήταν αυτό που σας άναβε τότε. Πιάνει κατά 80-90%.