Είναι κι αυτά τα πρωινά, που όλα πάνε στραβά από την ώρα που σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου. Μπορεί να στραβοπατήσεις ή να ανακαλύψεις ότι ξέμεινες από καφέ ή ότι δεν έχεις σιδερωμένο πουκάμισο για τη δουλειά ή ακόμη κι ότι άργησες (πολύ) να ξυπνήσεις. Όταν η μέρα ξεκινάει στραβά ... συνήθως συνεχίζεται κιόλας έτσι. Εκεί που αναρωτιέσαι αν υπάρχουν και χειρότερα, όλο και κάτι θα συμβεί για να σου επιβεβαιώσει πως φυσικά και υπάρχουν. Θες ένα τυχαίο παράδειγμα; Το να φύγεις από το σπίτι χωρίς αποσμητικό μια τρομερά busy day ή μια σημαντική μέρα όπου πολλές συναντήσεις περιμένουν. Λίγο το έντονο περπάτημα, αρκετό τρέξιμο, τα χίλια δυο μπλουζάκια που φόρεσες επειδή κρύωνες, αργά ή γρήγορα φοβάσαι πώς όλοι θα καταλάβουν τη μικρή σου αφηρημάδα.

Μην τρελαίνεσαι! Υπάρχει λύση!

Τι χρειάζεσαι; Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού χεριών - ιδανικά, χωρίς να έχουν κάποιο έντονο άρωμα.

Τι κάνεις; Πηγαίνεις στο μπάνιο (αν έχεις αυτή την πολυτέλεια) και βγάζεις την μπλούζα σου, περνάς τα μαντηλάκια στην περιοχή της μασχάλης, περιμένεις λίγο να στεγνώσουν κι έπειτα ξαναφοράς την μπλούζα σου. Αν βιάζεσαι, βέβαια, κάνεις σχεδόν το ίδιο ακόμη κι αν δε βγάλεις την μπλούζα σου, αρκεί να είσαι προσεκτική και να μην αφήσεις στάμπα.

Εναλλακτικές; Να ψεκάσεις τα επίχαμα σημεία με το άρωμα σου ή να βάλεις λίγο οινόπνευμα. Θα κάνουν προσωρινά τη δουλειά τους - δεν μπορεί!

Α και μετά από όλα αυτά, ελπίζω να βάλεις ένα αποσμητικό στην τσάντα σου για ώρα ανάγκης!