Μιας και το denim look είναι ένα από τα trends για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020, ασχολήσου με τα τζιν σου και βάλτα για τα καλά στο καθημερινό σου ντύσιμο. Α και μην τα πετάς, κανένα τζιν δεν πάει χαμένο, με 2-3 αλλαγές μπορεί να γίνει το πιο hot κομμάτι της ντουλάπας σου. Για δες τα παρακάτω: 

1. Μην βάζεις στην άκρη το κοντό σου τζιν, μπορείς απλά να γυρίσεις λίγο τα πατζάκια σου και κανείς ποτέ δε θα μάθει τίποτα.

2. ενώ αν θέλεις να τo κοντύνεις επίτηδες επειδή βαρέθηκες τα τακούνια και θες να φορέσεις φλατ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό.

3. Αν πάλι θέλεις να φτιάξεις ένα σκισμένο τζιν σορτσάκι ας πούμε, μπορείς απλά να κόψεις εκείνο το τζιν που δε φοράς ποτέ για τον άγνωστο λόγο σου.

4. Σε περίπτωση που το καινούριο σου τζιν ξεβάφει, μια λύση είναι να το πλύνεις και να ρίξεις ένα κουταλάκι αλάτι, έτσι ώστε να σταματήσει να κάνεις τα πάντα μπλε στο πέρασμά σου.

5. Δε θες να ξεθωριάσει το τζιν σου, αλλά θες να το πλύνεις; Βάλτο σε ένα σακουλάκι και βουρ στην κατάψυξη. Έτσι, θα σκοτωθούν τα μικρόβια και οι μυρωδιές και θα το φρεσκάρεις χωρίς να το χιλιοπλύνεις. Τώρα, αν έχει πέσει σάλτσα ή παγωτό, ίσως η κατάψυξη να μην είναι λύση για σένα.

6. Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Θες να δώσεις λίγη ζωή στο μουντό σου τζιν;  Δες αυτό κι αυτοσχεδίασε. Θες να γράψεις logo ή να ζωγραφίσεις πουά; Δημιούργησε και φόρεσε το με καμάρι.

7. Μην αφήνεις το τζιν σου στην άκρη επειδή έχει ξεχυλώσει στα γόνατα, μπορείς απλά να το κόψεις και να το κάνεις λιγότερο formal και περισσότερο σκισμένο. Μη σε δω στο σχολείο ή στη σχολή μ' αυτό όμως.

8. Ανανέωσε το τζιν σου ντύνοντας με καινούριο (και φανταχτερό) ύφασμα τις τσέπες του. Θα αποκτήσει άλλον αέρα, θα το δεις!

9. Να θυμάσαι να πλένεις το τζιν σου με κρύο νερό, ακόμη και στο πλυντήριο - εκτός αν θες να μπει στο πλύσιμο και να μην μπαίνεις εσύ μετά μέσα σ' αυτό. Και άφησε το σε κρεμάστρα ή απλωμένο σε μια καρέκλα για να στεγνώσει.