Δεκαπέντε χρόνια μετά το λανσάρισμά του, το Rouge G, το κραγιόν κόσμημα του οίκου Guerlain, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Το 2009, αυτό το πολυτελές αντικείμενο ομορφιάς, σχεδιασμένο από τον κοσμηματοπώλη Lorenz Bäumer σε επιχρωμιωμένο μέταλλο με καθρέφτη, κέρδισε τις εντυπώσεις. Το 2018, το Rouge G έγινε το πρώτο κραγιόν με δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης, με τις θήκες- κόσμημα να επαναλανσάρονται κάθε σεζόν σε συλλογές limited-edition.

Με πρωτοβουλία της Violette, Makeup Creative Director του οίκου Guerlain, το Rouge G επανασυστήνεται το 2024 σε μια νέα έκδοση ulta-care, σε 40 satin και velvet αποχρώσεις. Μέσα από μια προσέγγιση οικολογικού σχεδιασμού και μια σειρά από 9 jewel θήκες που μπορούν να προσαρμοστούν κατά βούληση, ο σχεδιασμός αυτού του εμβληματικού κραγιόν έχει επίσης εκσυγχρονιστεί, αναδεικνύοντας την τεχνογνωσία και τη δέσμευση του οίκου.

A PROFUSION OF CARE

Το νέο Rouge G εξυμνεί την ομορφιά των χειλιών περισσότερο από ποτέ. 89% skincare-based, η σύνθεσή του αναπτύχθηκε αποκλειστικά με κεριά φυσικής προέλευσης. Ο αποκλειστικός συνδυασμός εκχυλίσματος κρίνου και ελαίου γλυκού αμυγδάλου, έχει ιδιότητες λείανσης, ενυδάτωσης και γεμίσματος. Προστατεύει και ενισχύει την ανάπλαση των χειλιών.

Διαθέσιμη σε satin και velvet-matte φινίρισμα, η σύνθεση νέας γενιάς Rouge G διαθέτει εξαιρετικά ελαφριά υφή που δεν βαραίνει τα χείλη. Η πλούσια υφή του σατινέ φινιρίσματος καλύπτει τα χείλη, αφήνοντάς τα λεία, με μεταξένιο τελείωμα και γυαλιστερή λάμψη που διαρκεί. Τα χείλη φαίνονται άμεσα πιο μαλακά και είναι κατά 46% πιο ενυδατωμένα για άνεση 16 ωρών. Μετά από τέσσερις εβδομάδες, τα χείλη αναγεννούνται και γεμίζουν, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.

Το velvet-matte φινίρισμα προσφέρει απαλότητα και φωτεινό αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια και άνεση 16 ωρών. Τα χείλη ενυδατώνονται αμέσως και είναι πιο απαλά. Μετά από τέσσερις εβδομάδες, η απαλότητα των χειλιών αυξάνεται, καθώς δείχνουν πιο όμορφα μέρα με τη μέρα, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.

A SIGNATURE COLOUR PALETTE

Αντανακλώντας την τεχνογνωσία του Οίκου Guerlain σε συνδυασμό με το μοναδικό καλλιτεχνικό όραμα της Violette σχετικά με το χρώμα, τα Rouge G διατίθενται σε νέες αποχρώσεις που δημιουργήθηκαν με εξαιρετικές πρώτες ύλες. Επιλεγμένες σχολαστικά για την υψηλή χρωματική τους απόδοση, οι χρωστικές υπόκεινται σε επεξεργασία μία προς μία από τα εργαστήρια Guerlain για να διατηρήσουν την έντασή τους μέχρι την εφαρμογή. Ενισχυμένες από τη χρωματική δύναμη του ελαίου Αβησσυνίας, διευρύνουν τα όρια της ζωντάνιας και της έντασης.

Με σχολαστική ακρίβεια, η Violette έχει τελειοποιήσει κάθε μία από τις 40 αποχρώσεις αυτής της εξαιρετικής παλέτας χρωμάτων, που αποτελείται από 24 satin και 16 velvet-matte αποχρώσεις. Κόκκινο, πορτοκαλί, δαμασκηνί, ροζ ή nude: το νέο Rouge G ανανεώνει την ποικιλία χρωμάτων.

RED IN THE SPOTLIGHT

Πιστή στο πρωτοποριακό και κομψό παριζιάνικο στυλ της και στο κόκκινο που συμβολικά φοράει στα χείλη της, η Violette δημιούργησε επτά velvet-matte και επτά satin παραλλαγές του κόκκινου.
Ένα πρωτοφανές μείγμα χρωστικών ουσιών - Red G -ενσωματώνεται σε όλες τις κόκκινες αποχρώσεις αυτής της νέας παλέτας Rouge G για να τονίσει το βάθος τους.
Το μυστικό του: η ανάμειξη μπλε-κόκκινου χρώματος και πορτοκαλί-κόκκινου για να εντείνει τον πλούτο της απόχρωσης.
Μια απόχρωση έχει την τιμητική της σε αυτή τη συλλογή: Rouge Vibrant 510, ένα κομψό και φανταχτερό κόκκινο που διατίθεται και σε satin και velvet-matte έκδοση.

A PRECIOUS ECO-DESIGN

Η επανάσταση του Rouge G δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη μεταμόρφωση της εμβληματικής θήκης-κόσμημα, που έχει σχεδιαστεί για να είναι refillable, να φυλάσσεται και να μεταφέρεται.

Το μέταλλο σε ασημένιο τόνο δίνει τη θέση του σε μια χρυσή εκδοχή που απηχεί τον κρίσιμο ρόλο του χρυσού στη δημιουργία του οίκου Guerlain. Αυτή η πολυτελής επανερμηνεία έχει επίσης οικολογικό σχεδιασμό: το βάρος της θήκης έχει μειωθεί κατά 19% και η διαδικασία κατασκευής έχει βελτιστοποιηθεί, επιτρέποντας τη μείωση των εκπομπών CO2 κατά 30%.

THE QUINTESSENCE OF STYLE

"Σχεδίασα τις θήκες- κόσμημα για το νέο Rouge G, όπως ακριβώς συνθέτουμε μια διαχρονική γκαρνταρόμπα με χαρακτηριστική κομψότητα. Οι νέες εννέα θήκες αποτελούν beauty charms και πρέπει να επιδεικνύονται με περηφάνια."

VIOLETTE
Guerlain Makeup Creative Director

Το επαναγεμιζόμενο Rouge G υπογραμμίζει την εξατομίκευση της εμβληματικής θήκης μέσω εννέα σχεδίων που έχουν δημιουργηθεί με ένα κομψό, διαχρονικό στυλ, με πρωτοβουλία της Violette και χωρίζονται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες:

THE TIMELESS

  • LENUDE: Ένα nude ροζ με διακριτικό τόνο, το σύμβολο της τρυφερής θηλυκότητας.
  • LECROCO: Ένα κόκκινο-croco. H επανερμηνεία μιας από τις πιο εμβληματικές και best-seller θήκες του οίκου.
  • LECAMEL: Ένα κομψό ανοιχτό καφέ με ανάγλυφη υφή. Absolute classic.

THE ORNAMENTS

  • LESTRASSÉ: Αντιπροσωπεύει τη λάμψη και την πολυτέλεια, σε μια έκδοση με στρας διαφόρων μεγεθών.
  • L’ARTDÉCO: Ένας πρωτοφανής σχεδιασμός ως φόρος τιμής στο αγαπημένο Art Deco στυλ του οίκου Guerlain.
  • LEMARBRE: Χρυσό και γκρίζο λευκό, ως τιμητική αναφορά στο δάπεδο από μάρμαρα του ιστορικού καταστήματος στη λεωφόρο Champs-Élysées.

THE PATTERNS

  • LEFAUVE: Ένα λεοπάρ μοτίβο με απαλή υφή, ένα animal icon για τις πιο στυλάτες επιλογές σας.
  • LES STUDS: Ένα εκλεπτυσμένο μαύρο βελούδο διακοσμημένο με λεπτεπίλεπτα χρυσά τρουκς.
  • L’ÉCAILLE: Ambery-tortoise τόνοι, το τέλειο μοτίβο για ένα συλλεκτικό προϊόν.

THREE SMILES FOR A NEW MODERNITY

Η Βρετανίδα φωτογράφος Charlotte Wales αποθανάτισε την τολμηρά μοντέρνα καμπάνια σε έντονο κόκκινο χρώμα. Τρία λαμπερά πρόσωπα φωτογραφίζονται μπροστά από ένα κόκκινο φόντο και ενσαρκώνουν με τη σειρά τους μια απόχρωση Rouge G και μια θήκη-κόσμημα. Κρατώντας στο χέρι της τη θήκη Le Croco του Rouge G, η Malika El-Maslouhi φοράει στα χείλη της το Rouge Vibrant 510 Velvet. Με το Rouge Bordeaux 775 Velvet, η Gina Alice συνδυάζει τα λαμπερά σκουλαρίκια της με τη θήκη Le Strassé της Rouge G. Με το έντονο Rouge Vibrant 510 Satin, η Natalia Vodianova κρατά στην παλάμη της τη θήκη Le Fauve της Rouge G.

CONTOUR G

Για να συμπληρώσει το νέο λανσάρισμα Rouge G, ο Οίκος Guerlain παρουσιάζει το Contour G, ένα μολύβι χειλιών μακράς διάρκειας που διαθέτει σύνθεση με υψηλή χρωματική απόδοση. Η ιδιαίτερα άνετη, ελαφριά υφή του Contour G συνδυάζεται τέλεια με τα κραγιόν Guerlain για να βελτιστοποιήσει το κράτημά τους. Διατίθεται σε έξι αποχρώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να τονίζουν τους φυσικούς τόνους όλων των χειλιών. Συνοδεύεται μαζί με την αντίστοιχη ξύστρα.