Κάθε σεζόν έχεις και τις δικές της τάσεις. Αν προσπαθήσεις να τις ακολουθήσεις όλες, το πιο πιθανό είναι να τρελαθείς. Άλλες τάσεις για το χτένισμα, άλλες για το χρώμα, άλλες για τα ρούχα, άλλες για τα παπούτσια, άλλες για τα αξεσουάρ. Μια σεζόν δε σου φτάνει να τα δοκιμάσεις όλα αυτά! Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα hair looks από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη, από αυτές που πρώτες λανσάρουν τα trends και γίνονται κάτι σαν ... πειραματόζωα μας (χίλια σόρι κορίτσια μου).

Τα μεγαλύτερα hair trends του 2015 ήταν - ταράν ταν ταν, τα παρακάτω:

1. Το Bronde χρώμα. Σας τα έχω πει ήδη εδώ, για να δείτε πόσο μέσα στα πράγματα είμαστε εδώ πέρα! Το όμπρε που κυριάρχησε για το 2013/14 έδωσε τη θέση του στο bronde που πιστεύω ότι κολακεύει ακόμη περισσότερα στιλ μαλλιών - ίσια ή σγουρά, μακριά ή πιο κοντά αλλά και κάθε απόχρωση δέρματος. Κάπου ανάμεσα στο ξανθό και στο καστανό, το bronde είναι ένα πολύ hot - σχεδόν καυτό - trend της σεζόν.

2. To (σχεδόν) καρέ. Αχ πόσο μεγάλο θάρρος θέλει για να κόψεις τα μαλλιά σου λίγο πιο πάνω από τους ώμους σου! Το μακρύ καρέ το λάνσαρε στο κόκκινο χαλί το 2014 η  Jessica Alba, όμως λίγο αργότερα, αρκετές celebrities αποφάσισαν να το τολμήσουν κι εκείνες - συγκεκριμένα αυτό που φτάνει πάνω από τους ώμους.

3. To hun - hairstyle, ή αλλιώς, μισά πάνω - μισά κάτω. Καλά, αν αυτό θεωρούταν trend όταν πήγαινα σχολείο, θα ήμουν σίγουρα μέσα στη μόδα. Κάπως έτσι φέρνεις την ιδανική ισορροπία ανάμεσα σε ένα πολύ formal ντύσιμο και μια πιο casual περίσταση. Πέρα από αυτό, αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου καθώς και τα αξεσουάρ σου.

Ναι, φυσικά και μπορείτε να κρατήσετε τα συγκεκριμένα hair trends και για το 2016 - τουλάχιστον μέχρι να μας έρθουν φρέσκα και καλύτερα!!!

Φωτογραφίες