Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το all-day event της Safilo για την παρουσίαση της νέα συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Safilo στις 6 Μαρτίου. Στο event παρευρέθηκε πλήθος κόσμου συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων της μόδας, δημοσιογράφων και digital influencers.

Με εκλεκτά brands γυαλιών όπως Carrera, Polaroid, BOSS, Carolina Herrera, Dsquared2, Etro, Eyewear by David Beckham,  Havaianas, HUGO, Isabel Marant, Levi’s, Love Moschino, Marc Jacobs, Missoni, M Missoni, Moschino, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans και Under Armour το event έγινε ένας χώρος όπου οι καλεσμένοι μπόρεσαν να εξερευνήσουν τις τελευταίες τάσεις με στυλ και πολυτέλεια. Οι παρευρισκόμενοι ήρθαν κοντά με τις νέες τάσεις της μόδας, πειραματίστηκαν σε διαφορετικά στυλ, δοκιμάζοντας γυαλιά ηλίου και οράσεως και απαθανάτισαν τις στιγμές με μοναδικές φωτογραφίες, απολαμβάνοντας το ποτό τους και τα finger foods.

Το event εμπλουτίστηκε με την παρουσία τριών σκιτσογράφων, οι οποίοι με φαντασία και δεξιοτεχνία σχεδίαζαν τους παρευρισκόμενους φορώντας τα γυαλιά της επιλογής τους. Αυτή η μοναδική δημιουργική προσθήκη αποτέλεσε ένα προσωπικό δώρο για κάθε καλεσμένο, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές και συνδυάζοντας την τέχνη με τη μόδα.

Δέσμευση της Safilo είναι να συνεχίσει να οραματίζεται και να δημιουργεί τις τάσεις του αύριο, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία και στυλ.